home » projecten » Bouw »

RTP Elektrotechniek sleept Europese opdracht in de wacht

  • Bouw

RTP Elektrotechniek, adviseur, ontwerper en installateur van elektrotechnische netwerken voor de utiliteitsbouw en industrie, heeft onlangs een Europese opdracht binnen gehaald.

RTP Elektrotechniek sleept Europese opdracht in de wacht

In opdracht van Eltomation BV, Barneveld bekabelt, assembleert, test en levert het bedrijf sinds kort de besturings- en voedingspanelen ten behoeve van productie-installaties en systemen voor houtwolcementplaten.

Houtwolcementplaten

Deze houtwolcementplaten zijn isolerend en brandwerend en worden gebruikt voor het plafond, wand en/of dak. Bovendien worden deze platen toegepast in bouwsystemen waar de plaat als blijvende bekistingsplaat gebruikt wordt. De besturings- en voedingspanelen die RTP Elektrotechniek voor dit project levert, vormen een onderdeel van de complete “turn-key WWCB Plant (Wood, Wool, Cement, Boards)”, met een capaciteit van rond de 12.000 vierkante meter eindproduct per dag. Deze houtwolcementplaat is een unieke aanvulling op het assortiment bouwmaterialen wat deze Europese producent al op de markt brengt.

Over RTP Elektrotechniek

In de 100 jaar dat RTP Elektrotechniek al bestaat heeft het bedrijf, werkzaam binnen de utiliteitsbouw en de industrie, geleerd wensen met gemak te vertalen naar functionele oplossingen. De vakexperts van RTP hebben ervaring in complexe elektrotechnische projecten in uiteenlopende sectoren. Zo levert RTP niet alleen eerlijk advies, maar helpen zij u ook bij het maken van een helder ontwerp en het uitvoeren van een vakkundige installatie. Tevens kunt u bij RTP Elektrotechniek met een gerust hart terehct voor terugkerende onderhouds- en reperatiewerkzaamheden.

Meer informatie over RTP ELEKTROTECHNIEK B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!