Samen erop uit in en rond natuurgebied De Maashorst

  • Zakelijke dienstverlening

Nu de economie weer aantrekt, stijgt ook het aantal aanvragen voor teambuildingsactiviteiten en bedrijfsuitjes. Dat merkt ook de Udense fietsverhuurder De Mastworp. Steeds meer bedrijven kiezen voor een sportief én ontspannend uitje in en rond het prachtige natuurgebied De Maashorst in Noordoost-Brabant.

Samen erop uit in en rond natuurgebied De Maashorst

Natuurgebied De Maashorst is gelegen in het fraaie gebied rond de gemeentes Uden, Oss, Bernheze en Landerd. Met maar liefst 3.500 hectare aan bossen, heide, stuifduinen, vennen en weiden is De Maashorst het grootste aaneengesloten natuurgebied van Noord-Brabant.

Bedrijfsuitjes: samenwerking in optima forma

Dit fraaie natuurgebied leent zich uitstekend voor verschillende soorten bedrijfsuitjes, zo weten ze bij De Mastworp. Tientallen bedrijven maakten de afgelopen jaren gebruik van de diensten van het bedrijf. Uiteraard ligt de nadruk daarbij op de core business: fietstochten. Al jaren kunnen bedrijven en organisaties bij De Mastworp terecht voor een breed scala aan mountainbikes en racefietsen in alle soorten en maten, fatbikes (mountainbikes met extra brede banden), ligfietsen, elektrische fietsen en scooters.

Teambuilding op de tandem

Speciale vermelding verdienen de sportieve tandems die het bedrijf aanbiedt. Steeds meer klanten ontdekken dat een tandemtocht een uitstekend middel is om teambuilding en samenwerking te bevorderen. Zo kan het samen rijden op een tandem een behoorlijke uitdaging zijn voor mensen die dat nog nooit eerder deden: de persoon voorop moet de leiding kunnen nemen, de persoon achterop moet zich kunnen overgeven.

Ook GPS-tochten zijn een prima teambuildingsactiviteit, zo ontdekken steeds meer klanten. Samen zoeken medewerkers in groepjes hun weg binnen het natuurgebied. Op die manier doen de GPS-tochten een beroep op de creativiteit en het samenwerkend vermogen binnen een groep.

Meerdaagse arrangementen

De Mastworp werkt samen met diverse evenementenbureaus binnen de regio. Zij doen regelmatig een beroep op De Mastworp om (een deel van) een evenement in te vullen met een activiteit. Zelf is het bedrijf gevestigd op het terrein van De Vrije Teugel. Voor bedrijven en organisaties die voor hun vergaderingen en bijeenkomsten gebruikmaken van dit Udense hotel/partycentrum, kan De Mastworp een aansprekende activiteit organiseren als welkome ‘vergaderbreak’. Ook biedt De Mastworp desgewenst één- of meerdaagse arrangementen aan. Zo kan een fiets- of wandeltocht worden gecombineerd met een afsluitend diner, een gezellige sessie op de bowlingbaan en eventueel een overnachting.

Meer informatie over MASTWORP, DE :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!