“Samen ontsnappen goed voor teamgeest”

  • Zakelijke dienstverlening

Zo'n 35 personeelsleden van Sigma Personeelsdiensten hebben zich op 14 oktober op laten sluiten in een Las Vegas Escape Room en een Muziek Escape Room. Rond 16.00 uur gingen de deuren op slot en hadden de teams 60 minuten de tijd om zichzelf uit deze kamers te bevrijden.

“Samen ontsnappen goed voor teamgeest”

De 'ingrediënten' voor de personeelsdag van Sigma Personeelsdiensten waren als volgt:

  • 35 personeelsleden van Sigma Personeelsdiensten;
  • Een Escape Room in Middelburg;
  • Restaurant Zeeuws en Culinair (ZenC) te Middelburg.

Escape Room

Door te overleggen en raadsels op te lossen, moesten de teams verschillende codes bemachtigen, waarmee weer volgende tips werden gegeven. Uiteindelijke doel is het bemachtigen van de code van de deur, zodat de teams zichzelf konden bevrijden. En reken maar dat deze teams konden samenwerken…het snelste team heeft zichzelf bevrijd in een tijdsbestek van slechts 38 minuten. In 4 teams van 8 personen zijn de deelnemers de uitdaging aangegaan in enerzijds de Escape Rooms en anderzijds een muziekquiz. Men dacht eenvoudig……helaas verkeerd gedacht! Een pittige quiz onder het genot van een (alcoholische) versnapering met uiteindelijk vele lastige vragen. 

Restaurant Zeeuws en Culinair (ZenC)

Voorafgaand aan de Escape Room heeft het personeel vergaderd bij Restaurant Zeeuws en Culinair (ZenC). Een knusse, gezellige vergadering en een totaal andere beleving als iedere andere vergadering. Gezelligheid en informele sfeer waren dan ook de pijlers van deze vergadering.

Na afloop van de Escape Room heeft het personeel mogen genieten van de culinaire hoogstandjes van chef Mike Heremans van Zeeuws en Culinair. Met een 3-gangen-menu, gebaseerd op vis, vlees of vegetarisch, heeft de chef al zijn creativiteit de vrije loop gelaten. Een zeer geslaagd diner, met Zeeuwse producten!

Sigma Personeelsdiensten

Samenwerken met Sigma, dat loont! Is de slogan voor het bedrijf dat personeelsdiensten levert op het gebied salaris- en personeelsadministratie. Als het enige gespecialiseerde bureau in Zuidwest-Nederland neemt Sigma Personeelsdiensten bedrijven en instellingen deze werkzaamheden uit handen.

Over Bas Mulder Events

Bas Mulder Events organiseert duurzame activiteiten en evenementen voor het bedrijfsleven. Het stimuleren van de regionale economie en de inzet van duurzame middelen zijn belangrijke speerpunten waarbij samengewerkt wordt met lokale partners en duurzame locaties door heel Nederland. Neem voor een aanbod op maat contact op met info@basmulderevents.com.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!