Schoon op weg met DB Schenker Logistics Tilburg

  • Logistiek & Vervoer

Dat DB Schenker Logistics er alles aan doet om milieubewust goederen te vervoeren wist u misschien al. Maar dat wij ook letterlijk schoon de weg op gaan daar heeft u wellicht nog nooit bij stilgestaan.

Schoon op weg met DB Schenker Logistics Tilburg

Een schone truck is het visitekaartje van je bedrijf. DB Schenker Logistics aan de Emma Goldmanweg 1 in Tilburg (industrieterrein Katsbogten) beschikt over een geavanceerde TruckWash.

TruckWash

Onze machines zijn in 2010 vernieuwd en beschikken over de modernste technologieën. De inpandige wasstraat is volledig toegerust op het reinigen van vrachtwagens en bestelwagens. Zowel van binnen als van buiten worden de trucks onder handen genomen door vakkundig en gemotiveerd personeel. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en weten alle hoekjes te vinden, zodat het voertuig optimaal gereinigd wordt.

Service

Niet alleen onze eigen trucks zien er spic en span uit, wij wassen ook de trucks van andere grote en kleine ondernemingen. Daarnaast accepteren wij de landelijke washtickets van www.truckwashtickets.com en wassen wij op rekening. Onze gunstige ligging pal naast de A58 betekent minimale aanrijdkilometers en gering tijdsverlies. Voor de wachtende chauffeurs schenken wij graag een gratis kopje koffie of thee. Nieuwsgierig? Maak gerust een afspraak met Hans Cleijsen, transportmanager van DB Schenker Logistics in Tilburg, 013 462 52 04.

Meer informatie over DB SCHENKER landtransport:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!