Serious Gaming Congres 'Logistics Game On’ op 22 mei in Breda

  • Technologie

Serious gaming kan niet meer weggedacht worden in de moderne bedrijfskunde. Door middel van serious gaming, waarmee realistische simulaties worden gespeeld, worden spelers getraind in het verwerven van nieuwe competenties en inzichten.

Serious Gaming Congres 'Logistics Game On’ op 22 mei in Breda

Op woensdag 22 mei a.s. organiseert TKI Dinalog, samen met Logistics Community Brabant en Breda University of Applied Sciences daarom voor de tweede keer het serious gaming congres ‘Logistics Game On’. 

De logistieke sector is continu in beweging en om hierin een speler te zijn moet het bedrijfsleven haar concurrentie een stap voor blijven. De technologische ontwikkelingen volgen elkaar dan ook snel op. Technologie als big data, autonoom rijden, blockchain, self-organising logistics en physical internet zijn niet meer weg te denken uit de alledaagse ontwikkelingen die op ons af komen.

Gaming in de logistiek

In de topsector logistiek worden in innovatieprojecten serious gaming en tooling ingezet om bewustzijn over nieuwe ontwikkelingen te creëren, samenwerking en ideeontwikkeling te stimuleren en in een virtuele omgeving te experimenteren. Daarnaast wordt serious gaming ingezet voor training en opleiding, in het onderwijs alsook het bedrijfsleven.

Ontdek Serious Gaming

Bedrijven, studenten en docenten zijn van harte welkom op woensdag 22 mei 2019 bij Breda University of Applied Sciences  (Claudius Prinsenlaan 12) in Breda om op deze middag met elkaar te ontdekken en ervaren wat de bijdrage van de verschillende tools en serious gaming is. Een breed spectrum aan games komt aan bod en er kan zowel online als offline gespeeld worden.

Krijg door middel van serious gaming en het gebruiken van tools nieuwe inzichten in uw vakgebied en kom discussiëren over het nut, de inzet en de invulling van de logistieke games en tools van de toekomst. De middag start om 12.30 uur, inschrijven kan via deze link – deelname is gratis.

InFus@2.0

Op het congres wordt ook het innovatieproject InFus@2.0 afgesloten. Hierin zijn games en tools ontwikkeld op het gebied van servicelogistiek en business intelligence. Deze kunt u naast zeven andere games tijdens het Logistics Game On Congres ervaren.

Meer informatie over TKI Dinalog:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!