“Service2Office draagt bij aan je eigen professionaliteit”

  • Zakelijke dienstverlening

Om arbeidsdeskundige rapportages en uitnodigingen in perfect Nederlands de deur uit te doen, schakelt arbeidsdeskundige Martine Daems van Dorpstraat109, Service2Office in. “Dat geeft ruimte in mijn agenda en rust in mijn hoofd”, verklaart zij.

Perfecte tekst

Martine Daems van Dorpstraat109: “Service2OfficeMartine Daems helpt mij bij zaken waar ik zelf niet goed in ben. Ik ben sterk in het meedenken over verzuimoplossingen bij langdurig ziekteverzuim, maar het foutloos schrijven van teksten is niet mijn sterkste kant. Wel die van Ineke van Service2Office. Zij zorgt dat alle teksten die vanuit Dorpstraat109 de deur uit gaan, taalkundig perfect zijn door een check op spelling, grammatica en schrijfstijl. Het gaat vooral om de arbeidsdeskundige rapporten die ik maak in opdracht van diverse organisaties in relatie tot hun langdurige zieke medewerkers. Service2Office perfectioneert mijn concept. Als ik dit werk aan hen uitbesteed, kan ik het met een gerust hart loslaten.”

Snel schakelen

Voorheen verzorgde Martine Daems deze rapportages zelf. “Toen ik startte met mijn arbeidsdeskundige service bij langdurige verzuimvraagstukken, vond ik dat ik alles in mijn bedrijf Dorpstraat109 zelf moest doen. Via een netwerk ontmoette ik Suzan Wijnbergen van Service2Office. Service2Office ondersteunt ook andere arbeidsdeskundigen bij hun rapportages. Ik besloot mezelf dit te gunnen. Sindsdien is het heerlijk snel schakelen met hen. Als ik een tekst naar Service2Office verstuur, heb ik hem in 90% van de gevallen binnen 24 uur aangepast retour. Is mijn deadline wat minder strak, dan stem ik de planning af met Ineke. Die afstemming verloopt meestal via mail of telefonisch; heel soepel en praktisch.”

Flexibele aanpak

Wat Martine ook prettig vindt in de samenwerking met Service2Office is de flexibiliteit. Martine: “De hoeveelheid werk waar ik hen voor inschakel, fluctueert. In sommige periodes gaat het om het perfectioneren van veel rapportages in een hele korte tijd, in andere periodes is het juist rustiger. Service2Office gaat daar soepel mee om. Ook als Ineke er zelf niet is, is er toch altijd een oplossing. Het is een prima relatie. Daarom beveel ik hen van harte aan. Hun service draagt bij aan je eigen professionaliteit!”

Auteur: Hennie van de Kar

Meer informatie over GROEIKOMPAS:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!