Sfeervolle kerstbeleving bij MADECenter

  • Zakelijke dienstverlening

Laat werknemers op een bijzondere kerstmarkt zélf hun pakket samenstellen.

Zelf shoppen vs kerstpakket

Het kerstpakket is zó 2011. Laat uw werknemers op een bijzondere kerstmarkt zélf hun pakket samenstellen.

Wilt u samen een gezellige ochtend of avond beleven en uw werknemers en u zelf belonen voor de inzet van het afgelopen jaar? Kom dan naar de zelfshop-kerstpakket markt speciaal georganiseerd voor bedrijven gesitueerd op het bedrijventerrein Tradepark 58, Het Laar, de Katsbogten en Tyvoort.

Madecenter

Bij het Madecenter op bedrijventerrein T58 ontvangen de gasten bij binnenkomst uit handen van een Kerstman (of van uw directeur) een buidel met dukaten en een papieren shoppingbag.
Voor en na het kerstonbijt of diner kan er gewinkeld worden bij een reeks kraampjes die samen een gevarieerd en bijzonder productaanbod hebben. Ieder stelt zo met de ontvangen dukaten zijn eigen kerstpakket samen.

Lekker eten en drinken

Uw kerstontbijt of kerstdiner geniet u uiteraard samen met uw werknemers aan sfeervol gedekte tafels. Met een glaasje in de hand, de buidel dukaten en met live kerstmuziek op de achtergrond struint u vervolgens langs de gezellige kraampjes en komt u de andere deelnemende bedrijven tegen. Tijdens het winkelen is er genoeg tijd voor kletspraatjes en kan men elkaar laten zien welke leuke producten men heeft verkregen. Iedereen gaat met een goed gevulde, zelf gekozen kerstpakket naar huis.

Het productaanbod

De kerstmarkt biedt voor elk wat wils. De winkel Kunstlicht verkoopt onder meer tulpvazen, tassen en kleine designspullen. Prins Heerlijk is aanwezig met delicatessen. Deelnemers van Switch (GGZ) bieden o.a. vogelhuisjes en tuinfakkels aan en Het Zingende Nijlpaard voorziet in houten speelgoed. Maar ook aanbieders met wijn, grootmoeders snoep, geurtjes, badproducten, sieraden, boeken, tijdschriften, kunst  en bloemen. Ook zullen diverse waardebonnen voor workshops of theaterbezoek worden aangeboden. Voor alle niet bestede munten komt er  een Goede Doelenpot bestemd voor het Broodfonds van Pater Gerrit Poels of voor een goed doel dat uw bedrijf ondersteunt.

Genodigde gasten die niet op de kerstmarkt aanwezig kunnen zijn, ontvangen de buidel met dukaten en een lijst met marktaanbieders daarna alsnog via uw bedrijf. De dukaten kunnen tot eind januari bij de deelnemende winkeliers die op de markt aanwezig waren ingewisseld worden. Dat geldt ook voor aanwezigen, die misschien niet alle dukaten tijdens de kerstmarkt verzilverd hebben.

Data: donderdag 14 en maandag 17 december
Lokatie: Madecenter, Maidstone 20 Tilburg. www.madeforevents.nl
Organisatie: Verrassend Tilburg & meer,  www.verrassendtilburgenmeer.nl

Meer informatie over MADE CENTER EVENEMENTEN EN VERGADEREN:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!