home » projecten » Bouw »

Showroom MK2 krijgt nieuwe look dankzij ASTA

  • Bouw

De showroom van MK2 Audiovisueel, een bedrijf gespecialiseerd in beeld en geluid, heeft dankzij ASTA een metamorfose ondergaan. De ruimte beschikt nu over zitgelegenheden en is voorzien van systeemplafondplaten.

Showroom MK2 krijgt nieuwe look dankzij ASTA

ASTA is een bedrijf dat gespecialiseerd is in systeemwanden en systeemplafonds. Om de showroom te realiseren hebben zij eerst een wand verwijderd. Zo is een mooie grote ruimte ontstaan. Later is 370m2 aan plafondtegels geplaatst welke zijn voorzien van een gekleurde linnen-laag. Dankzij deze tegels heeft de ruimte een fris en uniek uiterlijk gekregen. Het systeemplafond dient daarnaast om het plafond van de ruimte op een nette manier af te werken. Bouwkundige constructies en technische installaties zijn daarbij onzichtbaar weggewerkt terwijl ze toch voor onderhoud bereikbaar zijn gebleven.

Systeemplafond door ASTA

Persoonlijk contact

Door op korte termijn persoonlijk langs te gaan bij MK2 Audiovisueel en hen met kennis van materialen een advies te geven, was het project in zeer korte tijd akkoord en uitgevoerd. Binnenkort zal er nog een tweede samenwerking plaatsvinden. In het bestaande plafond wordt dan een opening gemaakt voor een 3 meter breed presentatiescherm. 

Meer informatie over ASTA BV:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!