SmartHub Achterhoek – wat is dat eigenlijk?

  • Regionale ontwikkeling

Bij de woorden ‘toonaangevend’, ‘innovatief’ en ‘SmartHub’ denk je misschien niet meteen aan de Achterhoek. Toch gelden ze wel degelijk voor die regio.

SmartHub Achterhoek – wat is dat eigenlijk?

De Achterhoek is rijk aan succesvolle bedrijven met internationale allure. Voordat de term Smart Industry überhaupt bestond, zat het al in de genen van Achterhoekse ondernemers. Samen met overheden en onderwijsinstellingen zetten zij zich in om baanbrekende product- en procesinnovaties te realiseren. En met succes!

SmartHub Achterhoek

Onder de naam SmartHub Achterhoek hebben de verschillende Smart Industry-bedrijven hun krachten gebundeld. Door samen op te trekken, kunnen zij hun vooraanstaande positie verder uitbouwen.

Ook aan jong talent biedt SmartHub Achterhoek veel voordelen:

  • Wie in de Achterhoek stage loopt of afstudeert, kun via het speciale Talent Program andere jongeren ontmoeten. Wissel ervaringen uit en leer van best practices bij andere Smart Industry-bedrijven. 
  • De SmartHub Academy organiseert masterclasses, workshops en seminars. Ook voor jonge talenten.
  • Een aantal bedrijven heeft gezamenlijke projecten opgezet. Binnen zo’n Innovatiehub voeren student een uitdagende stage- of afstudeeropdracht uit. Er wordt daarbij samengewerkt met veel andere studenten. 

Kijk ook op www.smarthub.nl

Meer informatie over Smarthub Achterhoek:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!