home » projecten » Bouw »

SPIE creëert tijdelijk lab voor DSM Resins

  • Bouw

In Waalwijk heeft de business unit Technisch Beheer van SPIE Nederland een tijdelijke voorziening gerealiseerd voor de onderzoekers van DSM Resins: wereldwijd leverancier in innovatieve hoogwaardige harsenoplossingen voor verven, coatings en 3D-printing.

SPIE creëert tijdelijk lab voor DSM Resins

Tijdens de verbouwing van het laboratorium op de site moesten belangrijke primaire processen door blijven gaan. SPIE heeft een speciaal hiertoe uitgeruste Portacabin op het terrein verzorgd.

Unit specificaties

Met afmetingen van ruim 18 x 4 meter is een bruto vloeroppervlak gecreëerd van bijna 80m2, waarin werkplekken waren voorzien voor de laboranten. Tevens is de unit voorzien van klimaatbeheersing, een datanetwerk en speciale voorzieningen voor het onderzoekswerk. Het aan- en afvoeren was een project op zich; dat moest over de openbare weg en onder transportbegeleiding.

Over SPIE Nederland

SPIE Nederland, dochteronderneming van de SPIE Groep, is dé onafhankelijke Europese leider in multitechnische dienstverlening op het gebied van energie en communicatie. Met meer dan 46.500 medewerkers en een sterke lokale aanwezigheid begeleidt SPIE haar klanten bij het ontwerp, de uitvoering, de exploitatie én het onderhoud van netwerksystemen en diverse gebouwinstallaties.

Meer informatie over SPIE NEDERLAND B.V. - VESTIGING BREDA:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!