SPIE installeert luxe touchscreens voor patiënten bij Martini Ziekenhuis Groningen

  • Industrie

Het Martini Ziekenhuis in Groningen heeft gekozen voor SPIE als leverancier van de multifunctionele touchscreens bij de bedden. SPIE is verantwoordelijk voor de installatie en service van luxe touchscreens bij ruim 500 patiëntenbedden.

SPIE installeert luxe touchscreens voor patiënten bij Martini Ziekenhuis Groningen

Via de hypermoderne schermen kunnen patiënten internetten, tv kijken, radio beluisteren, spelletjes spelen, maaltijden bestellen en skypen met het thuisfront. Ook informatievoorziening ten behoeve van het herstel van patiënten wordt met de komst van deze schermen naar een hoger niveau getild.

Slimme zorgmedia

"Deze slimme zorgoplossing biedt patiënten moderne, laagdrempelige faciliteiten en vereenvoudigt het werk van de artsen en het verplegend personeel. Op deze manier draagt slimme zorgmedia bij aan de kwaliteit en efficiëntie"' zegt Han-Michiel Verroen, Business Development Director van SPIE Healthcare. Deze afdeling van SPIE biedt ziekenhuizen en andere zorginstellingen totaalconcepten voor communicatie, entertainment en informatievoorziening.

Ontzorgen van de patiënt

Het Martini Ziekenhuis wil het ZorgMedia systeem gaan gebruiken om informatievoorziening aan de patiënten te bevorderen, wat het herstel van patiënten moet bespoedigen. Harm Wesseling, Directeur ICT & Medische Techniek: "Naast ontspanning, willen we met deze oplossing ook veel meer persoonlijke informatie bij de patiënt brengen over het zorgproces." Zo kan via het beeldscherm het medische team worden voorgesteld en zijn informatie over agenda afspraken van de patiënt en specifieke informatie over de aandoening, herstel en nazorg direct beschikbaar. Alles is gericht op het tegemoetkomen en ontzorgen van de patiënt, want de patiënt staat centraal.

Meer informatie over SPIE NEDERLAND B.V. - VESTIGING TERNEUZEN:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!