Spinning Event bij De Rooi Pannen

  • Onderwijs & Training

Aula omgetoverd tot spinning arena

Spinning Event bij De Rooi Pannen

De aula van de afdeling Horeca Breda is op 17 en 18 december omgetoverd tot een ware spinning arena. Op deze twee dagen wordt er een spinning marathon gehouden voor Alpe d’Huzes. Het doel is om zo veel mogelijk geld op te halen voor de strijd tegen kanker. Onder het motto ‘opgeven is geen optie’ hebben de leerlingen zich laten sponsoren.

Het spinning event werd geopend door bekende oud-wielrenners, Mirjam Melchers meerdere keren Nederlands Kampioen bij de dames en Jean Paul van Poppel één van de succesvolste Nederlandse wegsprinters. In alle grote rondes won hij etappes in massasprints, soms uit schijnbaar verloren posities. In de Ronde van Frankrijk behaalde hij in totaal negen ritzeges. Momenteel is hij ploegleider van de Vacansoleil wielerploeg.

De leerlingen zijn niet alleen actief op de fiets, maar zijn deze twee dagen ook te vinden in de binnenstad van Breda voor de verkoop van oliebollen, kerstkransjes en warme chocolademelk. Hoeveel er totaal opgehaald wordt voor Alpe d’Huzes wordt donderdag tijdens de kerstviering bekend gemaakt.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!