SportZeeland lanceert Kenniscentrum Events Zeeland!

  • Toerisme & Recreatie

Het Kenniscentrum Events Zeeland is dé vindplaats van kennis en expertise van sportevenementen op het gebied van de drie Zeeuwse kernsporten: watersport, beachsport en wielersport.

SportZeeland lanceert Kenniscentrum Events Zeeland!

Daarnaast biedt de website ondersteuning aan organisatoren van (sport) evenementen, bij het professionaliseren en upgraden van hun evenement.

Evenementenkalender

De website bevat een evenementenkalender waarin alle kernsportevenementen en andere grote Zeeuwse sportevenementen overzichtelijk worden gepresenteerd. Hierbij kan worden geselecteerd op verschillende criteria, zodat u snel een overzicht op maat te zien krijgt.

Toolbox

Ook heeft de website een toolbox waarin documentatie over het organiseren van evenementen en allerhande zaken die daarbij aan de orde komen, worden gepresenteerd. Hiermee willen we praktische en toepasbare informatie beschikbaar stellen om organisatoren te ondersteunen bij het professionaliseren van hun evenement. Het gaat om kennis en ervaring die direct in de praktijk toepasbaar is, zoals instrumenten, draaiboeken, voorbeelden, handleidingen, checklists, en tips & trucs voor het organiseren van een evenement.

Laatste nieuws

Naast evenementen en tools vindt u ook het laatste nieuws over de kernsportevenementen, stakeholders en berichten uit de media op de website.

Stel uw vraag

Via het contactformulier kunt u, aan ons professioneel E-team, uw vraag stellen op het gebied van watersport, beachsport of wielersport. Benieuwd naar het Kenniscentrum Events Zeeland? Ga dan naar www.sporteventszeeland.nl.

Meer informatie over SportZeeland:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!