home » projecten » Bouw »

Stam + De Koning bouwt Haasje Over op Strijp-S

  • Bouw

Dit jaar start Stam + De Koning, in opdracht van woningcorporatie Sint Trudo, met de bouw van een spectaculair gebouw op Strijp-S in Eindhoven. Haasje Over wordt een bruggebouw van twee woonlagen dat zich over de bestaande skatehal uitstrekt.

Stam + De Koning bouwt Haasje Over op Strijp-S

Stam + De Koning is een bouw- en ontwikkelingsbedrijf uit Eindhoven, met de focus op innovatie, herbestemming en verduurzaming. Eerder dit jaar maakte het bedrijf bijvoorbeeld al bekend dat zij dit jaar zouden starten met de bouw van de Trudo Toren: een 'verticaal' bos naar ontwerp van de Italiaanse architect Stefano Boeri Architetti The Studio. Andere grote projecten van Stam + De Koning zijn het Veemgebouw en Space-S.

Dicht bij huis

Stam + De Koning houdt haar projecten graag dicht bij huis om op die manier zo efficiënt mogelijk te werken. Veel projecten van Stam + De Koning spelen zich daarom af in Eindhoven. Haasje Over wordt gebouwd op Strijp-S, een van de meest bruisende plekken in de stad. In de 19 verdiepingen tellende toren, die zo’n 70 meter hoog wordt, komen 134 loftwoningen van 3,5 meter hoog. In de brug, komen circa 50 woningen. Deze brugwoningen worden 6,0 meter hoog. De woningen zijn allemaal bestemd voor sociale huur.

Meer informatie over STAM + DE KONING BOUW B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!