Starterslift deelnemer wint Best Entrepreneurial Student Initiative

  • Onderwijs & Training

Koen Lavrijssen heeft de jaarlijkse BESI (Best Entrepreneurial Student Initiative) Award van Tilburg University gewonnen. De award werd dit jaar voor de tweede keer uitgereikt, tijdens de Opening van het Academisch Jaar op 4 september 2017.

Starterslift deelnemer wint Best Entrepreneurial Student Initiative

Lavrijsen won de prijs – een beeldje en 1000 euro – met zijn Mr. Winston: een nieuw kassasysteem voor de horeca dat gebruiksvriendelijk is en zorgt voor meer overzicht. Daarnaast waren er nog twee andere genomineerden. Sander Berendsen met SB Supply, eveneens Starterslift deelnemer, met zijn webshop met exclusieve artikelen die connectable zijn met mobile devices. En Kees van Rengs met Plennid: een community voor sustainable entrepreneurs in Rotterdam.

Stemming

Het publiek bepaalde door te stemmen wie de award zou winnen. Elk initiatief werd eerst ingeleid met een korte video. Vervolgens stelde presentator Nathan de Groot aan de genomineerde een paar vragen. Nadat alle drie de genomineerden aan de beurt waren geweest, was het tijd voor het publiek om te stemmen via een mobiele app. Ongeveer 300 stemmen werden uitgebracht, waarbij Koen Lavrijssen nipt won van Kees van Rengs.

Uitreiking

Tilburg University alumnus Harmen van Heist, mede-oprichter van Rural Spark, reikte de prijs uit. Met Rural Spark creeërt hij een nieuw duurzaam energienetwerk in India, dat er voor zorgt dat lokale bewoners zelf energieleverancier kunnen worden. Daarmee paste hij dus perfect bij het thema van de Opening van dit jaar: ‘Taking Responsibility in a Connected World’.

Meer informatie over Starterslift:

Bekijk het complete instantieprofiel

Meer informatie over Tilburg University:

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!