Startversneller nu ook toegankelijk voor startende ondernemers uit Overijssel

  • Zakelijke dienstverlening

In navolging op de provincie Gelderland heeft ook de provincie Overijssel sinds kort toegang tot De Startversneller: een programma dat coaching, training en intervisie biedt aan startende ondernemers.

Startversneller nu ook toegankelijk voor startende ondernemers uit Overijssel

Met De Startversneller komen starters uit de provincie Overijssel in aanmerking voor een voucher van maximaal €1000,- om in te zetten voor een coachingstraject. Een tweede voucher is beschikbaar voor het doen van een vakgerichte opleiding. Ontwikkelingsmaatschappij Oost NL voert het programma De Startversneller uit.

Slagingskans startende ondernemers

‘’Veel startende ondernemers in Overijssel hebben behoefte aan ondersteuning bij het versterken van hun ondernemersvaardigheden. Met De Startversneller bieden we een mooi programma met coaching, opleiding en intervisie. Als provincie willen wij daarmee de slagingskans van startende ondernemers in Overijssel vergroten", aldus Eddy van Hijum, gedeputeerde Economie. 

Coaching, training en intervisie

Via de website van De Startversneller selecteren starters een geschikte coach waarmee een coachingstraject gestart wordt. Tijdens dit traject werkt de starter bijvoorbeeld aan verkooptechnieken, het aanscherpen van een businessplan of de persoonlijke ontwikkeling als ondernemer. "Na bijna twee jaar zelfstandig ondernemerschap ben ik toe aan een volgende stap en sta ik voor de keuze waar ik me in ga specialiseren", vertelt Anne de Vos (freelance marketeer). "De Startversneller komt voor mij precies op het juiste moment: ik hoop dat het coachingstraject me gaat helpen bij het maken van deze keuzes."

Aanmelden voor De Startversneller

In de provincie Gelderland is De Startversneller al langer toegankelijk. Bent u een ondernemer uit de provincie Overijssel en bent u enthousiast geworden over de mogelijkheden van De Startversneller? Meld u dan nu aan via www.destartversneller.nl.

Meer informatie over Oost NL:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!