home » projecten » Bouw »

The Dutch Mountains gelanceerd

  • Bouw

Onlangs vond de lancering van The Dutch Mountains plaats. Samen met de initiatiefnemers ondertekende de gemeente Veldhoven, waar het gebouw zal komen te staan, een overeenkomst waarin de betrokken partijen zich committeren aan het inzetten voor de realisatie van het complex.

The Dutch Mountains gelanceerd

Als het aan de initiatiefnemers ligt, wordt Dutch Mountains, het grootste houten gebouw ter wereld dat als ideale woon-, werk- en verblijfsomgeving zal fungeren, in 2020 opgeleverd. Het complex omvat niet alleen bedrijven, hotels en een conferentiecentrum, maar er is ook een park in ondergebracht net als tal van publieke voorzieningen. De Dutch Mountains onderscheidt zich bovendien van bestaande gebouwen omdat het maximaal zelfvoorzienend is met gesloten kringlopen op het gebied van energie, water, afval en materialen.

Ook SPIE heeft getekend

SPIE Nederland, een dochteronderneming van de SPIE Groep, is één van de initiatiefnemers en bleef uiteraard niet achter met het uitspreken van haar geloof in de komst van het innovatieve gebouw. Ook zij plaatste een handtekening bij het veelbelovende project.

Meer informatie over SPIE NEDERLAND B.V. - VESTIGING BREDA:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!