TopTruck-bedrijf Huva Eersel beschikt over moderne truckwerkplaats

  • Automotive

Automotivebedrijf Huva beschikt op haar locatie in Eersel over een moderne truckwerkplaats. Het bij TopTruck aangesloten bedrijf verzorgt hier reparatie, onderhoud en APK aan vrachtwagens.

TopTruck-bedrijf Huva Eersel beschikt over moderne truckwerkplaats

Haar gespecialiseerde monteurs worden voortdurend bijgeschoold en zijn op de hoogte van de laatste technieken.

Moderne vrachtwagenwerkplaats

In Eersel staat een speciale werkplaats voor bedrijfswagens, hier wordt groot materiaal boven de 3500 kilo gerepareerd, onderhouden en APK-gekeurd. Deze werkplaats van automotivespecialist Huva is uitermate geschikt voor trucks en opleggers. Huva verzorgt werk zoals: remmenrevisie, verhelpen van storingen, laswerkzaamheden, verlichting, werk aan versnellingsbakken en werk aan het luchtgedeelte van remsystemen. De laatste jaren heeft elektronica in personen- en bedrijfswagens een grote vlucht genomen. Trucks en opleggers zitten tegenwoordig vol met elektronica. Huva heeft zich daarom bijzonder gespecialiseerd in auto-elektronica en aircosystemen. Ook haar tachograafservice – waarbij tachografen worden vervangen en geijkt – maakt onderdeel uit van de moderne werkplaats.

TopTruck

Huva is aangesloten bij het internationale TopTruck-netwerk, een gezaghebbend keurmerk op het gebied van reparatie en onderhoud aan vrachtwagens. Het TopTruck-keurmerk is niet alleen een bewijs van kwaliteit maar levert Huva en haar klanten ook de nodige voordelen op. Zo beschikt het netwerk over een pechservice waarbij 24 uur per dag in heel Europa mensen klaarstaan om te assisteren. De Nederlandse alarmcentrale, die bemand wordt door technici met jarenlange ervaring op het gebied van pechafhandeling, zorgt dat klanten snel en adequaat geholpen worden. Daarnaast voorziet het netwerk via overeenkomsten in de meest up-to-date diagnoseapparatuur en een internationale database met relevante technische data. Zodat u als ondernemer zeker bent van service, onderhoud en reparatie van een hoog kwaliteitsniveau.

Goed opgeleide vakmonteurs

Om dit hoge kwaliteitsniveau te bewaken, werkt Huva met vakmonteurs die hun kennis constant op peil houden. Er wordt zelfs voor iedere technicus jaarlijks een trainingsprogramma samengesteld. Ook hier doen de voordelen van het TopTruck-netwerk van zich spreken; haar overeenkomsten met gerenommeerde opleidingsinstituten van fabrikanten en systeemonderdelen maken het mogelijk om het cursusaanbod zo up-to-date mogelijk te houden.

Meer informatie over HUVA EERSEL B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!