Trainingscentrum traint personeel SVRZ

  • Zakelijke dienstverlening

Het Trainingscentrum traint momenteel alle personeelsleden van de zorglocaties van de SVRZ. Hierbij wordt als hoofdonderwerp 'Ontruiming' genomen.

Trainingscentrum traint personeel SVRZ

Het personeel krijgt eerst theoretisch uitleg over het onderwerp Brand & Ontruiming. Daarna gaat de groep zelf aan de slag door een ontruimingsoefening voor te bereiden en uit te voeren. Zo leren de medewerkers op hun eigen zorglocatie adequaat te reageren in het geval van een calamiteit.

Oefening op locatie

Oefenen op de locatie zelf is erg belangrijk, daarom bieden wij als Trainingscentrum een totaalpakket aan. U kunt uw medewerkers op het Trainingscentrum trainen in het blussen van een beginnende brand of het leren ontruimen in ons object Living Quarter, maar het is ook mogelijk ontruimingsoefening op locatie houden. Wij zorgen dan voor de begeleiding door ervaren brandweerinstructeurs. Alles is mogelijk: inzet van lotussen, rookmachines etc.

Na de oefening is gelijk goed te bepalen of de vluchtroutes nog van toepassing zijn, de noodverlichting het nog doet en of het BHV-plan en de ontruimingsplattegronden nog actueel zijn. Is dit niet het geval dan passen wij dat conform de geldende NEN normering voor u aan. Kortom; een totaalpakket voor iedere organisatie! Is uw organisatie brandveilig??

Meer informatie over VEILIGHEIDSCENTRUM ZEELAND:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!