home » projecten » Bouw »

Twee nieuwe projecten voor Gebroeders de Leeuw uit Oosterhout

  • Bouw

Grond-, weg en waterbedrijf Gebroeders de Leeuw uit Oosterhout heeft in 2018 weer een aantal mooie projecten op de planning staan. Zowel in eigen regio West-Brabant als in provincie Utrecht gaat het bedrijf de komende periode aan de slag met het opknappen van het straatbeeld.

Twee nieuwe projecten voor Gebroeders de Leeuw uit Oosterhout

Reconstructie in Roosendaal

In Roosendaal neemt Gebroeders de Leeuw de reconstructie van de centrumring tot haar rekening. De aanpak van de nieuwe centrumring is één van de concrete projecten uit het rapport ‘Roosendaal: Gezonde Stad’, dat in 2014 door de gemeenteraad van Roosendaal is vastgesteld. De planning is dat de werkzaamheden aan de nieuwe centrumring in het najaar van 2018 gereed zijn.

Renovatie in Utrecht

Iets verder van huis, in de provincie Utrecht, is Gebroeders de Leeuw begonnen aan een reeks renovatieprojecten langs de Vecht. Doel van deze projecten is om de Vechtoevers aantrekkelijker te maken voor bewoners en bezoekers.

De werkzaamheden in Utrecht zullen bestaan uit het vervangen van de oude kade met stalen damwand voorzien van prefab hangschorten. Veel kademuren in Nederland zijn gemetseld tijdens de wederopbouw na de Tweede Wereldoorlog en zijn toe aan vervanging. Prefab kademuurelementen zijn berekend op een levensduur van minimaal 50 jaar. Tevens kunnen zij worden voorzien van metselwerk en bevestigingsvoorzieningen.

Meer informatie over LEEUW B.V., GEBR. DE:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!