home » projecten » Bouw »

Uitbreiding/verbouw basisschool De Vlinder en De Akker te Dieren

  • Bouw

De Combi Nijmegen heeft de huisvesting van de basisscholen De Vlinder en De Akker grondig gewijzigd. In opdracht van de gemeente Rheden zijn er 4 lokalen, diverse kantoorruimten, 2 koffiekamers en een multifunctionele ruimte gerealiseerd. Tevens is het terrein uitgebreid en volledig heringericht.

Uitbreiding/verbouw basisschool De Vlinder en De Akker te Dieren

Gedurende de uitvoering van deze werkzaamheden zijn beide scholen volledig operationeel gebleven. De Combi heeft als aannemer de planning en werkwijze aangepast. Een en ander in zeer goed overleg met de onderaannemers en niet te vergeten de beide schooldirecties.  

Op basis van de randvoorwaarden die vanuit de opdrachtgever aan het werk gesteld waren, is de routing van de bouwactiviteiten bepaald. Dit betekende dat we gestart zijn met de realisatie van de nieuwe multifunctionele ruimte, waarna we de overstap naar het bestaande gebouw konden maken. Door de beide scholen tijdelijke kantoorruimten beschikbaar te stellen, hebben we tijd en ruimte gecreëerd om  de sloopwerkzaamheden aan de voorzijde van het bestaande gebouw te kunnen uitvoeren. De werkzaamheden die extra veel overlast zouden bezorgen voor de scholen hebben we zoveel mogelijk in de schoolvakanties uitgevoerd.

Gedurende de gehele bouw is op een zeer prettige en constructieve wijze met alle betrokkenen (opdrachtgever, schooldirecties, directievoeder en onderaannemers) samengewerkt. Dit is wat ons betreft terug te zien in het uiteindelijke resultaat. Beide scholen zijn in ieder geval qua huisvesting klaar voor de toekomst.

Periode: April t/m november 2011

Meer informatie over PHB DE COMBI NIJMEGEN:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!