Uitvoeringsplan toerisme en recreatie 2018-2022

  • Toerisme & Recreatie

De gemeenten Baarle-Nassau en Baarle-Hertog werken samen met Stichting Ondernemend Baarle (StOB) en Toerisme Baarle aan het bevorderen van toerisme en recreatie in Baarle. Voor de periode 2018-2022 is een nieuw uitvoeringsplan opgesteld met acties die toerisme en recreatie bevorderen.

Het is op 19 december aan de gemeenteraden van Baarle-Nassau en Baarle-Hertog om het actieplan vast te stellen.

Jaarlijks is er ongeveer € 125.000 beschikbaar om activiteiten uit te voeren. Hieronder vallen onder andere de bijdragen aan Toerisme Baarle en de StOB. In de komende periode is het voornemen om te investeren in digitalisering van recreatieve informatie en producten en de uitvoering van het nieuwe concept van Baarle: Buiten in binnenland. Het voornemen is om informatieve enclaveborden te plaatsen en nieuwe bewegwijzering naar interessante locaties te plaatsen. Het budget komt deels uit de ondernemersheffing en deels uit de begroting van beide gemeenten.

Het voorstel en het plan kunnen worden gevonden via deze link.

Voor vragen en opmerkingen over het uitvoeringsplan, kan contact worden opgenomen met Bart van Strien (bartvanstrien@abg.nl) of Trees van Geluwe (trees.van.geluwe@baarle-hertog.be).

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!