Uniek concept in bedrijfscatering doet frisse wind waaien

  • Zakelijke dienstverlening

We Canteen is een uniek catering concept wat sinds 2011 bestaat en werd opgericht door Maaike de Reuver en Charlotte van Leeuwen.

Uniek concept in bedrijfscatering doet frisse wind waaien

De inspiratie kwam door een reis in Azië waar diverse food courts bestaan waarbij lokale ondernemers hun culinaire producten aanbieden. Dit idee heeft in Nederland een frisse wind door de bedrijfscatering industrie doen waaien. 

Variatie in bedrijfskantines

Het concept biedt veel variatie in het aanbod van bedrijfskantines. Daarnaast profiteren lokale ondernemers van de bedrijven in hun regio door het eten en drinken te presenteren. Er is altijd één onderneming die de basis van het assortiment vormt. De aanvulling wordt verzorgd door steeds wisselende bedrijven die een goede mix vormen met het basis assortiment. Door deze mooie combinatie is de variatie in het aanbod niet alleen heel wisselend, maar ook erg uitgebreid. De snelle groei van We Canteen bewijst dat dit zeer gewaardeerd wordt. Inmiddels zijn er al bijna 400 ondernemers aangesloten bij het concept en maken bijna 4000 gasten dagelijks gebruik van de food courts.

Verbeteringen

Door nauw contact met afnemers en food-ondernemers ontstaan er steeds weer nieuwe ideeën om het concept te verbeteren en aan de wensen van de markt aan te passen. Nieuwe suggesties leiden weer tot nieuwe recepten en dat leidt tot tevreden gezichten in de kantines die gebruik maken van We Canteen. Eten moet mensen verbinden en dat is precies waar We Canteen voor zorgt. Door het gevarieerde en grote aanbod kan iedereen eten waar ze op dat moment zin in hebben en in een gezellige omgeving samen zijn.

We Canteen bedrijfscatering

We Canteen bedrijfscatering heeft al meerdere prijzen gewonnen, was genomineerde 'MKB Innovatie Top 100' en werd gekozen tot “Meest Innovatieve Cateringconcept 2013” bij de Misset Catering Awards.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!