Vakantiebeurs op de Rooi Pannen

  • Onderwijs & Training

Op de MBO-afdeling Toerisme / Recreatie van de Rooi Pannen in Breda vond voor de 10e keer de grote vakantiebeurs ‘In en om Brabant’ plaats.

Vakantiebeurs op de Rooi Pannen

Tijdens dit groots opgezette evenement stond het gebouw vol met kraampjes waarin een stad of streek werd gepresenteerd aan het publiek. Net zoals op de echte Vakantiebeurs. Leerlingen van de Rooi Pannen hielden interactieve presentaties over wintersport en winterzon. Ouders, broers, zussen, vrienden, docenten, medeleerlingen en buurtbewoners waren enthousiaste bezoekers die de resultaten steekproefsgewijs ook beoordeelden.

Projectweek

In de projectweek zijn leerlingen bezig geweest om het evenement voor te bereiden. Na een uitgebreide instructie gingen ze brainstormen en plannen. Vervolgens bezochten ze de stad of streek die ze wilden presenteren. Met tassen vol promotiemateriaal troffen ze de laatste voorbereidingen. Op het moment suprême zag alles er fantastisch uit. Alle mooie plekken in Brabant werden met verve gepresenteerd en bij de standjes van de wintersport- of winterzonbestemmingen kregen de bezoekers al zin om te boeken.

Liefdadigheidsactie

Een liefdadigheidsactie waarbij de leerlingen tijdens de projectweek en de beurs flink hebben ingezameld leverde meer dan €1000,- op.

Meer informatie over De Rooi Pannen :

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!