Van kerstborrel tot relatiegeschenk bij De Reiskoffer

  • Toerisme & Recreatie

Nu het najaar aanbreekt, wordt het ook weer tijd voor feestdagen, gezelligheid en geschenken. Golden Tulip De Reiskoffer biedt mogelijkheden te over voor een geslaagde belevenis of uniek relatiegeschenk.

Van kerstborrel tot relatiegeschenk bij De Reiskoffer

Unieke belevenissen

De dagen worden weer korter, de temperatuur gaat omlaag en het einde van het jaar nadert. Het is de tijd van feesten en gezelligheid. Golden Tulip De Reiskoffer weet dit als geen ander en biedt volop mogelijkheden voor een geslaagde dag, avond of een volledig weekend. Het 4-sterrenhotel in een voormalig klooster is bij uitstek geschikt voor zakelijke bijeenkomsten, bedrijfsfeesten of een weekendje weg. De activiteitenkalender biedt ook dit najaar weer het nodige vermaak.

Dinnershow

Vrijdag 1 november staat in het teken van een spectaculaire dinnershow. Dit is een culinaire avond die bol staat van dans en muziek. Gasten genieten het ene moment van de culinaire traktaties van de topartiesten in de keuken en het andere moment van exotische dansers. Dit arrangement kan worden geboekt met of zonder hotelovernachting. De avond is inclusief bijpassend drankenassortiment.

Kerstborrel

In de weken rondom Kerst zit u bij Golden Tulip De Reiskoffer ook goed voor een verrukkelijk Kerstdiner, Kerstlunch of voor een feestelijke borrel voor zakelijke gasten. De Reiskoffer biedt verschillende arrangementen waardoor uw evenement plaats kan vinden in een sfeervol ingerichte zaal, de kapel of de nieuwe Gelagkamer. En dat alles in kerstsferen uiteraard.

Een beleving als geschenk

Bij feestdagen horen vaak ook cadeaus. En nu is het niet altijd even makkelijk om een leuk geschenk te bedenken. Daarom biedt De Reiskoffer u de mogelijkheid om een beleving cadeau te doen, uiteenlopend van een overnachting, weekendarrangement, een heerlijk diner voor twee in haar Brasserie tot een IceKart-arrangement of ‘een rondje Fietsen of Wandelen met Smaak’. De Reiskoffer biedt u de mogelijkheid om zelf uw cadeauvoucher samen te stellen en zo dat unieke cadeau of relatiegeschenk te geven.

Meer informatie over GOLDEN TULIP DE REISKOFFER:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!