home » projecten » Bouw »

Vanderlande gestart met uitbreiding parkeergarage

  • Bouw

Vanderlande bouwt verder aan haar campus te Veghel. De uitbreiding parkeergarage VanderLande is officieel van start gegaan met het aanbrengen van de paalfundering.

Vanderlande gestart met uitbreiding parkeergarage

Met de keus voor het ontwerp van het onlangs opgeleverde hoofdkantoor dat Leenders ontwierp, heeft Vanderlande ook gekozen voor een duurzame ontwikkeling van haar campus te Veghel. Het bieden van een goede, duurzame, inspirerende werkomgeving gaat veel verder dan de directe werkplek. Ook de ruimtelijke kwaliteit en faciliteiten op de campus maken er zeker onderdeel van uit.

1200 parkeerplaatsen

De twee jaar geleden geopende parkeergarage wordt nu uitgebreid tot circa 1200 plaatsen waardoor het tot de grootste parkeergarages in de omgeving behoort. Ter vergelijking: dat is meer plaatsen dan de drie kleinste kerkdorpen van gemeente Meierijstad per dorp aan inwoneraantal hebben.

Transitie naar bedrijfsterrein naar campus

Middels de uitbreiding parkeergarage Vanderlande door EZ-park kan de transitie van bedrijfsterrein naar campus verder vorm gegeven worden. Aansluitend aan de bouw van de garage zal op de kop van het gebouw, bij de nieuwe entree tot de campus, de Vanderlande Academy gerealiseerd gaan worden.

Meer informatie over LEENDERS ARCHITECTEN B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!