Veilig ontwikkelings- en leerklimaat creëren

  • Maintenance

SBO Het Overpad is een school die uitgaat van de verschillen die er tussen kinderen bestaan. Het onderwijsaanbod wordt zoveel mogelijk afgestemd op de mogelijkheden en behoeften van kinderen. Het gaat erom een veilig ontwikkelings- en leerklimaat te creëren, waarbij de norm voor succes in het kind gelegd wordt.

Veilig ontwikkelings- en leerklimaat creëren

Als je dit uitgangspunt werkelijk gaat beschouwen zal je zien dat dit zeer zeker in het bedrijfsleven ook hoog in het vaandel zou moeten staan. Elektro van Santvoort heeft dit tot één van zijn speerpunten verheven en is dan ook trots om dit project te mogen maken.

Gebruikers van de installatie moeten blind kunnen vertrouwen op hun elektrische installatie. Enerzijds qua veiligheid, anderzijds door de functionaliteit ervan. Elektro van Santvoort is als elektrotechnisch installateur al bijna 40 jaar actief.  Wij weten dat niets ‘standaard’ is in wat voor een gebouw het ook is. Hoe specifiek de eisen van bepaalde installaties ook zijn, wij kennen ze of we leren ze kennen. Die ervaring en die instelling is goud waard voor opdrachtgevers, architecten, aannemers en eindgebruikers.

Elektro van Santvoort is graag uw adviseur en partner als het gaat om installatie voor verlichting en voeding en besturing van apparatuur. Maar wij zijn ook specialist in klimaatbeheersing, alarminstallaties, brandmeldinstallaties, beveiligingssystemen, terreinverlichting. Uiteraard verzorgen wij desgewenst ook voor een betrouwbare noodstroomvoorziening.

Ook in dit project is continuïteit belangrijk. Daarom stopt onze verantwoordelijkheid niet bij het opleveren van de installatie. Wij blijven achter onze klant staan met degelijk preventief onderhoud en een storingsdienst die ‘de klok rond’ paraat staat, wel 7 dagen in de week.

Dit alles kunnen wij bereiken door het vakmanschap en het verantwoordelijkheidsgevoel van onze medewerkers die garant staan voor een installatie waarbij u zich prettig voelt.

Meer informatie over ELEKTRO VAN SANTVOORT B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!