home » projecten » Bouw »

Vernieuwbouw stadion Go Ahead Eagles door Croon en Van Wijnen

  • Bouw

Go Ahead Eagles heeft het bouwteam voor de nieuwbouw van de Adelaarshorst aan de Vetkampstraat compleet. Ook Croon Elektrotechniek gaat werkzaamheden verrichten aan het stadion.

Vernieuwbouw stadion Go Ahead Eagles door Croon en Van Wijnen

De huidige partners Kleissen en Partners, I'M architecten, Bartels ingenieursbureau, Witteveen & Bos en the Stadium Consultancy zijn aangevuld met bouwonderneming Van Wijnen uit Deventer en Croon Elektrotechniek.

Na een onderhandse aanbesteding gekozen voor de economisch meest voordelige indiening (EMVI) gekozen. Dinsdag 25 november 2014 heeft Van Wijnen het voornemen tot gunning ontvangen voor de vernieuwbouw. Samen met I’M Architecten, Wittenveen en Bos, Bartels ingenieursbureau en Croon Installatietechniek zal Van Wijnen het voorlopig ontwerp uitwerken naar een definitief ontwerp.

Vernieuwbouw stadion

De werkzaamheden van de eerste fase zullen na de competitie van 2014-2015 worden uitgevoerd en voor het nieuwe voetbalseizoen gereed zijn. In deze fase zullen de hoofdtribune en de Leo Halle-tribune worden vervangen. Ook de business lounge en de hoofdentree worden vernieuwd. Het stadion zal na de complete vernieuwbouw plaats bieden aan meer dan 10.000 toeschouwers.

Meer informatie over CROONWOLTER&DROS:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!