"Via Vakmasters blijven we flexibel in ons personeel."

  • Arbeidsmarkt

In 1980 nam Cees van der Zande het aannemersbedrijf over van zijn vader. Samen met Adri zijn zij altijd voor kwaliteit gegaan, ook als het gaat om personeel. Vakmasters helpt ze daar bij.

"Via Vakmasters blijven we flexibel in ons personeel."

De werknemers zijn het visitekaartje

Cees: “We hebben wel eens personeel aangetrokken via een uitzendbureau, maar dat was geen succes. Je ziet dan toch te vaak dat er niet wordt gekeken naar waar iemand wordt geplaatst en wat voor iemand daarbij past. De relatie die we met Bouwmensen, het vroegere SPB hebben, zorgt meestal voor de juiste klik met nieuwe leerlingen. Als de tijd het toelaat, zien we dat leerlingen graag bij ons blijven. Via Vakmasters blijven we toch flexibel in ons personeel. De crisis lijkt over het dieptepunt heen, maar we zijn nog erg voorzichtig met het in vaste dienst nemen van personeel. Daarmee is de flexibiliteit die geboden wordt via Vakmasters een prima oplossing. Niet in de laatste plaats, omdat men precies weet waar wij naar op zoek zijn en ook omdat ik weet dat deze werknemer ook goed betaald wordt.”

Over Vakmasters

Uitzendbureau Vakmasters is een samenkomst van twee opleidingsorganisaties. Nadat de opleidingsorganisatie Samenwerkingsverband Praktijkopleiding Bouw (SPB) te Bergen op Zoom en de Bouwopleiding Zeeland (BOZ) te Goes de krachten bundelden, was daar de flexorganisatie Vakmasters. De samenwerking met de opleidingsorganisaties bracht Vakmasters een hoop voordelen. Zo is het opleiden en ontwikkelen van haar personeel en instroom gegarandeerd.

Bemiddelen voor geschikt bouwpersoneel

Vakmasters beschikt over een sterk netwerk en kan ook kwalitatief personeel voor u bemiddelen. Bouwkundig (vak)personeel of zij-instromers in de bouw bijvoorbeeld. Voor een lange of korte periode. Zo biedt Vakmasters diverse diensten:

  • Uitzenden
  • Detacheren
  • Werving en Selectie
  • Outplacement
  • Trainingen

Vakmasters richt zich op het uitzenden en detacheren van bouwtechnisch personeel van niveau 1 t/m 4.

Meer informatie over VAKMASTERS:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!