Videotechniek musical Rocky verzorgd door Hulskamp Audiovisueel

  • Technologie

Hulskamp Audiovisueel verzorgt in opdracht van Stage Entertainment Duitsland alle videotechniek voor de musical Rocky waaronder 12 projectoren van 6.000 – 18.000 Ansilumen lichtsterkte.

Videotechniek musical Rocky verzorgd door Hulskamp Audiovisueel

Stage Entertainment heeft samen met Sylvester Stallone en de legendarische boksende broers Wladimir en Vitali Klitschko hun nieuwste eigen musical productie gepresenteerd: Rocky – The Musical (geschreven door Sylvester Stallone en Thomas Meehan), gebaseerd op de wereldberoemde MGM film Rocky uit 1976.

Deze film was een doorbraak voor de Hollywood-legende Sylvester Stallone, die ook co-producer is van de musical. Rocky was een wereldwijde box-office succes en had vijf sequels. Alle bekende personages uit de film maken ook deel uit van de theater-versie – Rocky Balboa, Adrian, haar broer Paulie, Rocky’s trainer Mickey en zijn bokstegenstander Apollo Creed.

Hulskamp Audiovisueel verzorgt in opdracht van Stage Entertainment Duitsland alle videotechniek voor deze musical waaronder 12 projectoren van 6.000 – 18.000 Ansilumen lichtsterkte. Tevens 7 remote bestuurbare camera’s die in het decor verwerkt worden en 5 Hippo’s High Definition media servers voor aansturing van de complete videotechniek. Naast het leveren van hardware installeren de technici van Hulskamp ook de volledige technische infrastructuur als bekabeling, etc.

Meer informatie over HULSKAMP AUDIOVISUEEL:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!