Vijf regionale Smart Industry Hubs

  • Technologie

Alle Nederlandse regio’s zijn actief met Smart Industry. Om deze activiteiten verder te versterken en om voor ondernemers een duidelijk aanspreekpunt te creëren wordt in vijf regio’s een Smart Industry Hub opgericht.

Vijf regionale Smart Industry Hubs

Deze Smart Industry Hubs gaan intensief samenwerken met het landelijke programmabureau Smart Industry. Tijdens het Smart Industry Jaarevent in Bussum op 5 februari werd deze samenwerking bekrachtigd met het zetten van een handtekening.

Regio’s onmisbare schakel

Ineke Dezentjé Hamming (voorzitter Team Smart Industry):

''De regio’s zijn een onmisbare schakel in het Smart Industry ecosysteem. Ik ben blij met het initiatief om in elke regio een Smart Industry Hub in te richten en ga daar nauw mee samenwerken.''

Dicht bij de ondernemer

Er zijn afgelopen jaren sterke regionale Smart Industry netwerken ontstaan als uitvloeisel van het landelijke Smart Industry initiatief. De regionale netwerken vormen een belangrijke schakel in de uitvoering van de Smart Industry agenda omdat ze dicht bij de ondernemer staan.

Loket voor maakbedrijven

In 2016 is BOOST Smart Industry Oost gestart. BOOST is de Smart Industry Hub in Oost-Nederland en daarmee de aanjager van Smart Industry in de provincies Gelderland en Overijssel. Snelheid en daadkracht zijn van belang. Met 6 strategische thema’s? hebben ondernemers uit de maakindustrie de prioriteiten voor de komende jaren aangegeven.

BOOST

BOOST versterkt actief de samenwerking binnen Oost-Nederland en biedt de ondernemers in de regio een duidelijk loket waar ze met hun vragen naar toe kunnen. In BOOST werken ondernemers, onderwijsinstellingen, intermediairs en de overheid als eenheid samen in verschillende projecten aan het realiseren van een concurrerende, sterke en duurzame maakindustrie in Oost-Nederland.

Meer informatie over Oost NL:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!