home » projecten » Bouw »

Vloerdozen bij renovatie en transformatie bestaande gebouwen

  • Bouw

Een uitgeleefd gebouw weer leefbaar maken. Met wat verf en een stijlvolle inrichting lijkt het voor de klant al ver te komen. Maar de toegevoegde waarde van renovatie begint bij het creëren van een nieuwe en vooral moderne beleving van de ruimte.

Vloerdozen bij renovatie en transformatie bestaande gebouwen

Van een voormalig pakhuis naar een state of the art kantoorgebouw. Van een leegstaand postkantoor naar een moderne multimediale bibliotheek. Bij het transformeren en renoveren van bestaande gebouwen gebruiken we liefst zo min mogelijk middelen voor een zo verbluffend mogelijk resultaat. Naast een nieuwe gevel, aandacht voor duurzame klimaatbeheersing en imposante schuifpuien voegen goed doordachte vloeren ook veel toe aan de beleving van de ruimte. Een vloer waarin de aansluitingen van alle elektrische apparaten van de moderne mens zijn weggewerkt bied perspectieven voor een strak en vooruitstrevend interieur. Het liefst met minimaal gedoe in en op de vloer en behoud van het lijnenspel van het architecturale ontwerp.

Moderne leefomgeving met vloerdozen

Office Cabling Systems is specialist in het naar wens ontwerpen en samenstellen van vloerdozen. Eerder werkte het al voor grote projecten zoals de transformatie van het Optiebeursgebouw naar het hoofdkantoor van NRC Handelsblad en de renovatie van het Stedelijk Museum. Door de mogelijkheden in lage instortdiepte van de Velox en Tetra vloerdozen zijn ze ideaal voor toepassing bij renovatieprojecten. Zo hoeft er minimaal worden gesloopt in de vloer of een minimale cementdeklaag te worden aangebracht. De vloerafwerking kan volledig worden doorgetrokken in het deksel van de vloerdoos. Zo wordt het open karakter van de ruimte behouden en creëer je een moderne leefomgeving.

Wilt u meer informatie over wat wij voor uw project kunnen betekenen? Kijk op de website van Office Cabling Systems of bel meteen op 0183 309425.

Totaalleverancier in kabelmanagement

Office Cabling Systems werkt met kabelmanagementproducten kabels en aansluitingen van apparatuur weg voor gemak op de werkplek. Onze specialisatie in vloerdozen, opbouwunits en inbouwunits maakt ons een goede partner in de flexibele inrichting van werkomgevingen.

Meer informatie over OFFICE CABLING SYSTEMS:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!