VNO-NCW Midden: Onderneem mee in de Regio Deal Foodvalley

  • Agrofood & Biobased

Deal or no Deal? Dat is de vraag aan u als ondernemer. De ondertekening van de Regio Deal Foodvalley nadert snel. Zeven regiopartners en het Rijk geven daaraan vorm en inhoud. Gezamenlijk werken zij aan een deal waarin innovaties en ambities voor het wereldwijde voedselvraagstuk centraal staan.

VNO-NCW Midden: Onderneem mee in de Regio Deal Foodvalley

Met u als belanghebbende gaat VNO-NCW Midden graag het gesprek aan over hoe u een bijdrage kan leveren aan de Regio Deal Foodvalley.

Presentatie 18 april

Op donderdag 18 april worden de verschillende plannen gepresenteerd en krijgt u inzicht in de mogelijkheden voor uw bedrijf/branche/organisatie om aan te sluiten. Verder heeft u de mogelijkheid om met gelijkgestemde partijen kennis te maken en te sparren over de verschillende projecten uit de Regio Deal Foodvalley.

Regio Deal Foodvalley

Ook zijn we volop bezig aan de vernieuwing van de Strategische Agenda van de Regio Foodvalley. Deze heeft op onderdelen veel raakvlakken met de Regio Deal Foodvalley. Met u willen we het gesprek voeren over hoe we deze Strategische Agenda meer richting en inhoud kunnen geven.

Voor meer informatie bekijk de volledige uitnodiging en natuurlijk kunt u zich ook meteen aanmelden

Meer informatie over VNO-NCW Midden:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!