Voedingsmiddelentransport bij Geuze Transport

  • Logistiek & Vervoer

De lijst van producten die Geuze Transport vervoert is lang. Pallets met papier, kunststof platen, systeemvloeren, koeltechnische apparatuur, uien, pinda’s en aardappelen. Het voedingsmiddelentransport is een belangrijke schakel voor Geuze.

Voedingsmiddelentransport bij Geuze Transport

,,We vervoeren eigenlijk alles, behalve gekoelde producten,’’ zegt Edwin Geuze (28) die het familiebedrijf aan de Langeweg leidt samen met een compagnon.

Voedingsmiddelentransport

Vooral het transport van voedingsmiddelen brengt de nodige eisen met zich mee. Geuze Transport mag van de Nederlandse Aardappel Organisatie onderlossers schoonmaken voor het vervoeren van pootaardappelen. Eis is dat de laadbak steeds wordt schoongemaakt om verontreiniging of het verspreiden van ziektes te voorkomen. Daarnaast vereist wel een flexibele planning en flexibele chauffeurs. We worden gevraagd om binnen een aantal dagen bijvoorbeeld dertig vrachten uien of aardappelen naar de haven van Vlissingen te brengen. Dan is het de uitdaging om het ook snel te doen. De boot blijft niet wachten.’’

Hygiënecode

Bij Geuze Transport staat kwaliteit hoog in het vaandel. Het bedrijf heeft meerdere certificeringen. Naast ISO 9001:2000 en de hygiënecode HACCP, zijn ze in het bezit van het GMP-certificaat, een kwaliteitsborgingssysteem voor onder meer de voedingsmiddelenindustrie.

Voor meer informatie over demogelijkheden van Geuze Transport kunt u kijken op de website.

Meer informatie over GEUZE TRANSPORT B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!