Vooruitblik op 3e editie van de Dutch Agri Food Week

  • Agrofood & Biobased

Wat ligt er morgen op ons bord? Door wie wordt dat gemaakt? En hoe? Welke vraagstukken, uitdagingen én mogelijke oplossingen brengt dat met zich mee? Dat wordt dit jaar getoond tijdens de 3e editie van Dutch Agri Food Week van 9 t/m 19 oktober 2017.

Vooruitblik op 3e editie van de Dutch Agri Food Week

AgriFood Capital nodigt bedrijven, organisaties, overheden en instellingen in de regio uit om mee te doen met hun eigen event. Samen laten zien hoe Noordoost-Brabant voorop loopt met innovatie in agrifood, dat is het idee. 

Dutch Agri Food Week 2017

Er staat al een aantal toonaangevende events op het programma van Dutch Agri Food Week 2017, door heel Nederland. De events zijn bedoeld voor professionals in de sector en voor consumenten met belangstelling voor voedsel en voedselproductie.

AgriFood Capital heeft tijdens deze toonaangevende week bijzondere aandacht voor voedsel en gezondheid, de rol van technologie, duurzaam gemaakt voedsel en natuurlijk gastvrijheid. Deze thema’s zijn de speerpunt-ambities van AgriFood Capital. Hierin wenst de regio de allerbeste te zijn. Maar alle events die agrifood innovaties in onze regio zichtbaar maken, zijn meer dan welkom op het podium van Dutch Agri Food Week. Samen wordt gekeken hoe de formule van 2017 het beste voor iedereen kan werken.

Doe mee met uw event

Bouw samen met aan een inspirerend programma en meld uw event aan. Dat kan bij Annemiek Kraaijvanger via a.kraaijvanger@agrifoodcapital.nl of 06-22727245. Ga naar dafw.agrifoodcapital.nl voor de uitgangspunten en het programma van Dutch Agri Food Week in Noordoost-Brabant. 

Meer informatie over AgriFood Capital:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!