Vraag- en aanbodplatform Parksharing Geertruidenberg gelanceerd

  • Zakelijke dienstverlening

Ondernemers in de gemeente Geertruidenberg kunnen sinds afgelopen week lokaal samenwerken en delen via online matchplatform: Parksharing Geertruidenberg. Het belang van lokaal samenwerken, samen delen en het matchen van vraag en aanbod werd de afgelopen maanden extra duidelijk.

Vraag- en aanbodplatform Parksharing Geertruidenberg gelanceerd

Meer dan ooit zien we lokale ondernemers elkaar helpen. Van de horeca tot de zorg, samen werken loont. Voor de gemeente Geertruidenberg en de VOG (Verenigde Ondernemers Geertruidenberg) dé aanleiding om voor alle bedrijven en organisaties in Geertruidenberg een digitaal matchplatform te lanceren onder de noemer ‘Parksharing Geertruidenberg’. Penningmeester John Gaasbeek van de VOG en wethouder Mike Hofkens van de gemeente Geertruidenberg namen op woensdag 29 juli het platform officieel in gebruik.

Lokaal samen delen is samen sterk

Bij steeds meer bedrijven groeit de vraag naar materialen, hulpmiddelen of extra mankracht, terwijl er bij andere bedrijven materieel stil staat of personeel beschikbaar is. Op Parksharing Geertruidenberg wordt dit zichtbaar en gematcht. Bedrijven kunnen zowel vraag als aanbod van allerlei zaken online plaatsen en onderling delen, verhuren of verkopen.

Lees hier het volledige artikel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!