Wat te doen met 10.000 ton voedselresten?

  • Agrofood & Biobased

Het in Afferden gevestigde RTP Elektrotechniek heeft van ChainCraft Amsterdam een bijzondere opdracht gekregen. Het elektrotechnisch bedrijf werkt namelijk mee aan het project waarin 10.000 ton voedselresten worden omgezet in middellange vetzuren.

Wat te doen met 10.000 ton voedselresten?

ChainCraft realiseert in Amsterdam momenteel een demonstratiefabriek waar ruim 10.000 ton voedselresten, daarbij moet gedacht worden aan over-de-datum producten uit de supermarkt, worden omgezet naar middellange vetzuren. Deze zuren worden vervolgens gebruikt als grondstof voor diervoeding, weekmakers, verf en smeermiddelen. Een groots project, waar ook de elektrotechnische- en instrumentele installaties van RTP tip-top in orde moeten zijn.

Elektrotechnische- en instrumentatie installaties

De werkzaamheden voor dit duurzame project zijn het ontwerpen, leveren en monteren van alle voorkomende elektrotechnische- en instrumentatie installaties. Diverse installatie-onderdelen zijn dus door de engineeringsafdeling van RTP uitgevoerd. Tevens zijn de voedings- en besturingspanelen vanuit onze eigen panelenbouw afdeling geleverd. 

Contacteer RTP voor meer informatie

Voor meer informatie over het project, kan contact worden opgenomen met de afdeling verkoop (verkoop@rtp.nl / 0487-585100). Of bezoek de website www.rtp.nl.

Meer informatie over RTP ELEKTROTECHNIEK B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!