Watermolen van Opwetten onderdeel van Brabant by Night

  • Toerisme & Recreatie

In vergelijking met andere provincies blijft short stay bezoek in Brabant achter. De vraag is: Hoe zetten we Brabant op de kaart en stimuleren we mensen van buiten Brabant onze provincie te bezoeken, met het liefst een overnachting.

Watermolen van Opwetten onderdeel van Brabant by Night

Simone van der Heijden van Vincentre Nuenen is de initiator van Brabant by night, welke op meerdere plaatsen in Brabant wordt gehouden. DE WATERMOLEN van Opwetten is samen met andere partners benaderd, zoals het Vincentre Nuenen, Art Hotel Eindhoven en auberge vincent om in Nuenen een mooi totaalconcept neer te zetten. Historie, eten, drinken & slapen.

Dichter bij van Gogh kun je niet komen...

Programma

Fietsen en lopen waar Van Gogh stond, zien wat hij zag en schilderde. Uw avond start met een diner bij de Opwettense watermolen. DE WATERMOLEN Van Opwetten is  een onderdeel van het hele programma. Het is de bedoeling dat de mensen by night komen picknicken. Gasten krijgen een picknickmand, gevuld met lekkere hapjes, wijn, fris en een zaklamp. De gasten kunnen vervolgens plaatsnemen op het picknickveld aangrenzend aan de dommel om zo te genieten van de mooie omgeving.

Op pad met Vincent

Daarna zullen de fietsen klaarstaan en wordt u door een lokale gids meegenomen voor een exclusieve "op pad met Vincent" avond-fietstocht door Van Gogh Village Nuenen. Met als 1 van de hoogtepunten het Van Gogh Roosegaarde fietspad. Parels als sterren in het asfalt, alsof het de Zuid-Franse sterrenhemel uit het Van Goghschilderij The Starry Night. Als afsluiting krijgt u een persoonlijk ontvangst met een hapje en drankje bij Museaumnacht Vincentre Nuenen.

Het project bevindt zich in de opstartfase. Visit Brabant is inmiddels met de promotie gestart en de gasten kunnen kaarten kopen.

Meer informatie over WATERMOLEN VAN OPWETTEN, DE:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!