‘We kunnen áltijd terugvallen op JTS Logistics’

  • Logistiek & Vervoer

Lyreco is een van de grootste distributeurs ter wereld van werkplekoplossingen. Bij piekdrukte kan Lyreco altijd terugvallen op de diensten van JTS Logistics. Tot grote tevredenheid van RDC Manager Eric de Pijper. “We zijn gewoon heel tevreden.”

‘We kunnen áltijd terugvallen op JTS Logistics’

Van papier en enveloppen in alle soorten en maten tot pennen, archiefdozen en flipcharts: bedrijven die op zoek zijn naar werkoplossingen in alle soorten en maten, zijn bij Lyreco aan het juiste adres. Lyreco Nederland maakt deel uit van een wereldwijd concern dat actief is in 42 landen.

Snelle service

Sterk punt van Lyreco ten opzichte van van de concurrentie zijn de 24-uursleveringen, schetst RDC Manager Eric de Pijper. “Klanten die voor 17:00 uur bestellen, hebben hun spullen de volgende dag al in huis. Bovendien leveren we de producten ‘in huis’ af, op de plek waar ze thuishoren. Om maar een voorbeeld te noemen: waar andere leveranciers de dozen met printerpapier bij de ingang afleveren, zorgen wij ervoor dat de dozen meteen naast de printer worden afgeleverd. Onze klanten waarderen die extra service.”

Vaste routes

De 24-uursleveringen vragen wel om maximale flexibiliteit, vertelt De Pijper. “We beschikken over een eigen wagenpark en eigen chauffeurs. Toch komt het geregeld voor dat we plotseling extra capaciteit nodig hebben. Toen we een tijdje terug op zoek waren naar een externe partij die ons zou kunnen ondersteunen bij piekdrukte, kwamen we – na gesprekken met meerdere partijen – uiteindelijk uit bij JTS Logistics. Inmiddels maken we alweer een jaar naar volle tevredenheid gebruik van hun diensten.”

Flexibel transport

Wat gaf de doorslag in de keuze voor JTS? Volgens De Pijper klikte het meteen met bedrijfsleider Stefan Nelen. “JTS koppelt een gemoedelijke, laagdrempelige houding aan een enorme flexibiliteit. Net als Lyreco pakt JTS graag door. Een voorbeeld: wij maken onze planning altijd pas ’s avonds. Als dan plotseling blijkt dat we niet één maar twee chauffeurs nodig hebben voor de volgende ochtend, is dat voor JTS nooit een probleem. Wat we ook vragen: we kunnen áltijd op hen terugvallen. Een prettig idee.”

Klantgerichte chauffeurs

Bovendien snappen de chauffeurs van JTS de waarde van service richting de klant, vindt de Pijper. “Zoals ik al vertelde zetten wij graag dat stapje extra voor de klant. Diezelfde klantgerichtheid proef ik ook bij JTS. Of onze klanten nu te maken hebben met een van onze eigen chauffeurs of met iemand van JTS: ze zullen het verschil niet merken.” Of De Pijper nog een advies heeft voor JTS Logistics? “Houd de huidige lijn vooral vast. Wij zijn gewoon heel tevreden.”

Auteur: Joost Peters

Meer informatie over JTS LOGISTICS B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!