Websitebezoekers gemakkelijk omzetten in nieuwe klanten

  • Zakelijke dienstverlening

Efficiënte acquisitie staat of valt met de data die u hiervoor inzet. Alpha Solutions, Bel&Tell en DR3DATA hebben daarom de tool HighLeads ontwikkeld, die waardevolle lauwwarme leads voor u in kaart brengt

Websitebezoekers gemakkelijk omzetten in nieuwe klanten

Hiermee worden uw accountmanagers voorzien van een continue stroom zorgvuldig geïnventariseerde en gekwalificeerde afspraken.

Prospects die naar u op zoek zijn?

HighLeads maakt het mogelijk voor u om  prospects te benaderen die naar u op zoek zijn. Door het inzetten van een unieke webanalysetool weten we wie de bezoekers van uw website zijn, hoe u ze kunt bereiken, hoe lang zij op uw pagina’s zijn geweest en naar welke informatie zij zochten. HighLeads maakt van uw websitebezoekers lauwwarme leads.

HighLeads biedt u de kans om:

  • Kansrijke prospects direct te benaderen;
  • De content van uw website af te stemmen op deze ideale doelgroep voor een optimaal organisch zoekresultaat en meer rendement op uw online campagnes.  

Maak nu gebruik van een gratis proefperiode zodat u snel en kosteloos inzicht krijgt in de bedrijven die uw site bezoeken en op zoek zijn naar uw producten of diensten. Nieuwsgierige pioniers zijn inmiddels succesvol aan de slag met HighLeads.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met DR3DATA op het nummer 0165 - 59 57 10.

Meer informatie over DR3DATA:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!