Werk mee aan een toekomstbestendige Delta tijdens het Delta Water Challenge event in Vlissingen

  • Regionale ontwikkeling

Op donderdag 18 oktober aanstaande vindt in Vlissingen het Delta Water Challenge event plaats. Studenten, ondernemers en andere professionals komen die dag samen om te werken aan oplossingen voor twee uitdagingen; de Toekomstbestendige Stad en de Veerse Dam.

Werk mee aan een toekomstbestendige Delta tijdens het Delta Water Challenge event in Vlissingen

Het Delta Water Challenge event is bedoeld voor ondernemers, medewerkers en (young) professionals die graag aan een oplossing willen werken voor een toekomstbestendige Delta. Tijdens het Water Challenge Event kun je namelijk jouw oplossing in de pitch rondes voor één van de uitdagingen presenteren of bijdragen om ideeën van anderen te versterken. 

Klaar voor de volgende fase

Daarnaast is er tijdens de Meet & Greets volop ruimte om contacten te leggen met ondernemers en de partnerorganisaties. Maar ook met studenten en andere (toekomstige) professionals. Al deze partijen kunnen jou helpen met het doorontwikkelen van oplossingen tijdens de Challenge. Het doel van deze dag is dan ook om teams te maken rondom de oplossingen die klaar zijn voor de volgende fase.

Programma

12:30 uur Inloop
13:00 uur Welkom
13:15 uur Pitch ronde 1
13:30 uur Bezoek de innovatiemarkt - Meet & Greet
14:15 uur Pitch ronde 2
14:30 uur Bezoek de innovatiemarkt - Meet & Greet
15:15 uur Pitch ronde 3
15:30 uur Bezoek de innovatiemarkt - Meet & Greet
16:00 uur Join the team!
16:30 uur Afronding presentatie van de teams
17:00 uur Borrel

Workshops

Na afloop van het Challenge Event volgt een intensief begeleidingsprogramma in de vorm van 9 workshops. Tijdens de workshops ontvangen deelnemers ondersteuning in de doorontwikkeling van hun oplossingen, bouwen ze aan een sterk team en toetsen ze het idee bij potentiële partners en eindgebruikers.

Sponsoren

De Delta Water Challenge wordt georganiseerd door Provincie Zeeland, Rijkswaterstaat, Waterschap Scheldestromen, Evides Waterbedrijf, HZ University of Applied Sciences, Dockwize en Outside Inc.

Meer informatie over Dockwize:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!