'Werken bij RA infra: elke dag is anders'

 • Arbeidsmarkt

De economie trekt aan, vooral in de bouw en de infrastructurele werken. Dat merkt ook RA infra, het advies & ingenieursbureau is naarstig op zoek naar een ervaren werkvoorbereider en projectleider! Geboden: elke dag een nieuwe uitdaging en een Zuid-Nederlandse mentaliteit.

'Werken bij RA infra: elke dag is anders'

Nieuwbouwprojecten trekken enorm aan

Lange tijd hebben opdrachtgevers vanwege de crisis op hun handen gezeten. Nu staan de seinen op groen. “Op het vlak van infra hebben we altijd goed te werken gehad”, zeggen werkvoorbereider Teun van Gerven en projectleider Cor Theunisse, “maar nu zien we dat de nieuwbouwprojecten als paddenstoelen uit de grond schieten. Onze rol daarin is dat de bouwvakkers fatsoenlijk kunnen werken, dat er rioleringen en verharde wegen komen. En als het bouwproject klaar is, leggen we de trottoirs en de parkeervakken aan en brengen de beplanting aan.” 

Werken boven en onder de grond

Maar RA infra is meer. “Kijk naar buiten, alles wat je daar ziet gebeuren, daar kunnen we als RA infra iets in betekenen. En ook onder de grond. We hebben het dus over nieuwbouwprojecten, meedenken in oplossingen op verkeerskundig vlak, cultuurtechniek in park- en natuurgebieden, ontzorgen en adviseren van gemeentes met hun infra en rioleringswerk. Wat we doen is heel erg breed. Dat maakt het werken bij RA infra zo boeiend. Elke dag is anders.”

Teamplayers

De belangrijkste eisen die aan zowel de werkvoorbereider als de projectleider worden gesteld is dat ze aantoonbare ervaring hebben. Je moet zelfstandig kunnen werken, maar ook een teamplayer zijn. “We doen het echt samen. Dat staat voorop. Standen en rangen tellen bij ons niet, daardoor is de werksfeer zo goed. Bij ons heerst er een Zuid-Nederlandse mentaliteit. Dus hard werken, je verantwoordelijkheid nemen wordt gecombineerd met gezelligheid op z’n tijd. Niet voor niets is onze slogan: “oog voor detail en mens”. We krijgen veel positieve feedback van onze klanten. Dat we er écht zijn voor de mensen en goed naar hen luisteren. ”

Werken bij RA infra

RA infra is niet alleen een informeel bedrijf, maar zorgt ook goed voor zijn medewerkers. Naarmate het jaar financieel is verlopen, delen de medewerkers daar ook in. “Zoals gezegd: we doen het samen. Dan moet je ook samen kunnen delen in de benefits als die er zijn.”

De projectleider civiele techniek is onder meer verantwoordelijk voor:

 • opstellen offertes en plannen van aanpak t.b.v. aanbestedingen;
 • adviseren en ontzorgen van de opdrachtgevers;
 • aansturen projectteams;
 • opstellen van calculaties en bestekken;
 • financiële projectbeheersing;
 • (interne) controle bestekken, ontwerpen, calculaties e.d.;
 • deelnemen aan projectgroepen;
 • voeren van directie.

De werkvoorbereider civiele techniek is onder meer verantwoordelijk voor:

 • onder leiding van de (assistent)projectleider of zelfstandig ontwerpen; 
 • vervaardigen van civiel technische bestektekeningen;
 • uittrekken van hoeveelheden en opstellen RAW-bestek;
 • opstellen van krediet- en directieramingen.

Kijk voor een uitgebreid profiel en takenpakket van de vacatures op: www.rainfra.nl

Meer informatie over RA INFRA B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!