Werkgelegenheid bij Lantech

  • Arbeidsmarkt

Lantech is een groeiend en bloeiend bedrijf gevestigd in het Land van Cuijk. De groei biedt onze medewerkers, binnen de verschillende teams, volop kansen voor ontwikkeling en persoonlijke groei.

Werkgelegenheid bij Lantech

Bij Lantech voel je je thuis !

Binnen Lantech wordt veel tijd geïnvesteerd om de werkomgeving te optimaliseren en medewerkers verder te ontwikkelen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van Lean technieken, waarmee wordt gewerkt binnen alle facetten van het bedrijf, van verkoop, assemblage tot en met de after sales en serviceverlening.

Er wordt veel samengewerkt met opleidingen in de regio. Zo is Lantech een erkend technisch leerbedrijf en werken we samen met Vakopleiding Techniek en een aantal MBO en HBO opleidingen.
Lantech is een serieus bedrijf met een mooi product. In de huidige dynamische omgeving hebben we bewezen succesvol te zijn. De informele, open cultuur en de kleine teams waarin het werk wordt uitgevoerd, zijn de sleutel voor dit succes. Een stimulerende sfeer en teamgeest maken dat je je snel thuis voelt in ons team! Management en coaching zijn persoonlijk, informeel en betrokken. We luisteren naar je inbreng en ideeën!

We hanteren de Metalektro CAO (Groot Metaal), zodoende zijn onze arbeidsvoorwaarden gewoon goed geregeld. We bieden onze medewerkers verzekeringen aan op het gebied van ziektekosten, arbeidsongeschiktheid en nabestaandenuitkering. Verder hebben we een fietsstimuleringsplan en een winstdelingsregeling. Voor meer informatie kijk op onze website.
 
Als gevolg van onze groeiende activiteiten hebben we de volgende vacatures:

Field Service Engineer (fulltime, werkgebied Europa)

Je werkzaamheden variëren van een eenvoudige onderhoudsbeurt aan een doosopzetter tot het zelfstandig installeren en inregelen van een complexe palletwikkelautomaat. Na een gedegen opleidingstraject zul je zelfstandig onze klanten bezoeken. Op termijn ben je ongeveer 25% van je tijd reizende binnen Europa.

Teamleader Field Service (fulltime, voor de afdeling Service)

Het betreft hier een nieuwe functie binnen de serviceafdeling van Lantech. In deze functie ben je een bepalende factor voor de verdere groei van onze serviceafdeling.

Je stuurt de gehele Field Service groep aan en hebt een coördinerende rol binnen de Servicedesk. Het overgrote deel van je tijd draai je mee in de Servicedesk. Hier komen alle klantvragen binnen en worden alle serviceprojecten gepland, voorbereid en afgehandeld. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor alle operationele zaken binnen de Servicedesk en de Field Service. Je rapporteert rechtstreeks aan de After Sales Manager.

Mechanical Engineer (fulltime, voor de afdeling Engineering)

Als Constructeur werk je binnen de afdeling Engineering met andere constructeurs aan de ontwikkeling en uitwerking van complete machines volgens klantspecificaties.

Je ontwerpt standaard modules en systemen die voldoen aan gestelde functionele specificaties en die kosteneffectief geproduceerd kunnen worden. Deze modules en systemen zijn de bouwblokken voor toekomstige klant specifieke machines.

Meer informatie over LANTECH:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!