Wie wordt ondernemer van het jaar in de gemeente Heusden?

  • Arbeidsmarkt

Er zijn meer dan 2500 stemmen uitgebracht op de genomineerden voor de Dromen. Doen. Heusden. –awards. De winnaars worden de komende maanden bekend gemaakt tijdens verschillende evenementen die plaats vinden in de gemeente.

Wie wordt ondernemer van het jaar in de gemeente Heusden?

Op zaterdag 25 mei vindt de Dag van de Techniek de Langstraat plaats, bij Benier aan de Looier 20 in Nieuwkuijk. Tijdens deze dag kunnen geïnteresseerden een kijkje achter de schermen nemen en ontdekken welke mooie techniekbedrijven er in de Langstraat actief zijn. Wethouder Thom Blankers maakt tijdens deze dag om 12.00 uur bekend wie de ‘Doener-award’ wint van ondernemer van het jaar. De genomineerden zijn: Gerard en Irma Keetels, Maurice Emmers, Jarmo Beekmans en Jos van der Ven. Op www.heusden.nl/DDH2018 lees je waarom zij genomineerd zijn als ondernemer van het jaar.

Kom beleven!

Tussen 10:00 en 14:00 wordt de techniek in de breedste zin van het woord gepromoot. Kom beleven, ervaren en zien wat er allemaal in de techniek speelt. Er zijn leuke activiteiten voor jong en oud. Kom erachter hoe een lasersnijder werkt, laat je verrassen door hoe een zonneboot in elkaar steekt of kijk hoe een broodmachine wordt gemaakt. Je hoeft niet alleen te kijken: er is ook genoeg te doen. Verwissel een autoband of bouw je eigen vliegtuig. Op de hotspot zijn ruim 20 bedrijven en onderwijsinstellingen uit de regio vertegenwoordigd.

Overige winnaars

Binnenkort weten we wie de titel van Droom, de Doener (sporter) en Heusdenaar van 2018 in de wacht sleept! We reiken de awards voor de diverse categorieën bij de volgende evenementen uit:

  • Heusdenaar van het jaar / 24 mei 2019 / Ongehoord in Elshout
  • De Droom en Doener (Sporter) / 22 juni 2019 / Bourgondisch Heusden
Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!