home » projecten » Bouw »

Wonen, Werken en Winkelen aan de Westerschans

  • Bouw

Aan de kade van Goes bouwt RWS partner in wonen 83 huurappartementen, 27 koopappartementen en een aantal commerciële ruimtes. In het nieuwe complex ‘Westerschans’ vestigt onder andere de Albert Heijn zich. Daarmee wordt deze plek aan het Water een plek waar Wonen, Werken en Winkelen samenkomen.

Wonen, Werken en Winkelen aan de Westerschans

Vastgoedpartner, -adviseur en -specialist Marsaki begeleidt het project- en bouwmanagement in samenwerking met de gemeente Goes.

Beter bereikbaar en meer recreatiemogelijkheden

Het project is zo omvangrijk dat voor de start van de bouw in samenwerking met de gemeente Goes de wegen omgeleid zijn. De komst van de Westerschans maakt Goes beter bereikbaar voor waterrecreanten en vergroot de mogelijkheden tot recreatie voor de inwoners van Goes. Bovendien wordt het een prachtige plek om te wonen.

Fases bouw de Westerschans

Door de grootte van het project is het project opgedeeld in fases. Fase 1a bestaat uit de bouw van een groot aantal huurappartementen en kadewoningen, een nieuwe Albert Heijn, commerciële ruimtes en de aanleg van een fiets- & voetgangerstunnel. Fase 1b bestaat uit de bouw van 27 luxe koopappartementen en een aantal commerciële ruimten voor winkels, horeca en kantoren. De inhoud van fase 2 is nog onbekend.

Huurappartementen

RWS partner in wonen is de verhuurder van de huurappartementen. Vanaf het 2e kwartaal 2019 worden de appartementen gefaseerd verhuurd via Zuidwestwonen. RWS hanteert voor dit project geen wachtlijst. De sleutels van de eerste appartementen worden eind 2019/begin 2020 uitgegeven.

Koopappartementen en commerciële ruimtes

De verkoop van de koopappartementen (vanaf €310.000,-) wordt verzorgd door Makelaardij Westeinde. Synchro doet dit voor de commerciële ruimtes.

Meer informatie over RWS REGIONALE WONINGBOUWVERENIGING :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!