ZeelandPas officieel gelanceerd

  • Toerisme & Recreatie

Maandagmiddag 14 april hebben gedeputeerde Carla Schönknecht, wethouder Piet de Putter en campingeigenaar Arjen Brinkman de aftrap gegeven voor de ZeelandPas.

ZeelandPas officieel gelanceerd

Dit gebeurde tijdens een feestelijke lancering van de ZeelandPas bij Camping de Paardekreek in Kortgene. De ZeelandPas is de digitale toeristenpas voor gasten in Zeeland. Met deze pas kan de gast Zeeland ontdekken en besparen op attracties, musea en andere belevingen.

Verschillende regiopassen

Elke deelnemende regio in Zeeland heeft zijn eigen ZeelandPas. Op Schouwen¬-Duiveland is dat de SchouwenDuivelandPas, op Noord-Beveland de NoordBevelandPas en in de gemeente Veere de VeerePas. Met de pas ontdekt men attracties, musea en andere belevenissen en men krijgt korting of gratis extra’s. De pas geeft voordeel op het gebied van cultuur, culinair en wellness, maar ook op sportieve activiteiten of tijdens het shoppen.

Ontdekken en besparen

Met de ZeelandPas kunnen gasten eenvoudig de regio ontdekken. Zo geeft de pas veel voordeel, via de website zeelandpas.nl en de regiobrochure kan de gast precies zien welke acties en ontdekkingen er op zijn pas beschikbaar zijn. De passen en daarbij behorende informatie zijn verkrijgbaar bij verschillende accommodaties. In de gemeenten Veere en Noord-Beveland is de pas tevens verkrijgbaar bij de VVV. De pashouder kan van acties gebruik maken op vertoon van zijn pas.

Ondernemers die deelnemen zijn herkenbaar aan de ZeelandPas-poster, een balie display en een raamsticker. Een actueel overzicht van de activiteiten is te vinden op de website zeelandpas.nl.

Zo zie je ZeelandPas!

“De pas geeft verschillende voordelen en nodigt de gast uit om heel Zeeland te ontdekken. Deze unieke manier om de provincie te leren kennen is een aanwinst voor Zeeland en genereert extra bestedingen”, aldus gedeputeerde Carla Schönknecht. In de gemeente Veere en Noord-Beveland is de pas ook voor inwoners verkrijgbaar bij de VVV.

Realisatie

De ZeelandPas is een project van Economische Impuls Zeeland, VVV Zeeland, NHTV en Kenniscentrum Kusttoerisme. Het project is onder andere mogelijk gemaakt door de Provincie Zeeland, het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie, Gezamenlijke Ondernemers Noord-Beveland, Stichting Schouwen-Duiveland Pas, Federatie Ondernemersverenigingen Veere en de gemeenten Noord-Beveland, Veere en Schouwen-Duiveland.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!