Zuiver, helder en gezond recreëren! Voor iedereen!

  • Arbeidsmarkt

Lotec is een bedrijf uit Eindhoven dat meer doet dan alleen zwembaden bouwen. Bij de bouw van een zwembad komen enorm veel zaken en technieken kijken. Wat de recreant niet ziet is wat er onder het zwembad aan techniek zit.

Zuiver, helder en gezond recreëren! Voor iedereen!

Van het aanleggen van sanitaire voorzieningen tot de gehele zwembadtechniek. Ook het nazorg traject wordt verzorgd door periodiek onderhoud en een storingsservice. Deze expertises zijn bij Lotec meer dan aanwezig en het bedrijf heeft zich sinds 1867 ontwikkeld als een specialistisch en professioneel bedrijf waar kwaliteit uiterst hoog in het vaandel staat! 

Van begin tot eind

Lotec realiseert projecten van a tot z. Het begint op de tekentafel waar het concept wordt uitgewerkt tot concrete ontwerpen waarna daadwerkelijk de realisatie in de praktijk tot stand komt. Innovatieve ontwikkelingen worden samengebracht waardoor zwemmers een geheel nieuwe sensatie leren kennen. Naast zwembaden worden ook attracties gerealiseerd zoals bijvoorbeeld de Surfrider of golfslagbaden. Wat Lotec bijzonder maakt is dat het vrijwel alle technieken en attracties zelf in eigen huis ontwikkeld.     

Samenwerking

Vanwege het succes van het bedrijf was Lotec op zoek naar nieuwe professionele medewerkers. Het vinden van de vakmensen is een lastig traject en kan veel tijd, energie en geld kosten. Detaservice is dé specialist in het vinden van de geschikte medewerker waarnaar gezocht wordt. Zo heeft Detaservice een aantal medewerkers geleverd aan Lotec die inmiddels in dienst zijn bij het Eindhovens bedrijf en als vaste kracht meewerken aan het realiseren van de diverse projecten. “We hadden moeite om medewerkers te vinden met de expertise en ervaring die wij nodig hebben. Via Detaservice hebben we nu een aantal goede krachten in dienst kunnen nemen waardoor we de extra mankracht hebben om de projecten te kunnen realiseren,” verteld Coen Boons, projectmanager bij Lotec.

Innovatief

Een voorbeeld waar de medewerkers van Detaservice aan hebben meegewerkt is een innovatief project in Eindhoven in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion. Hier is een zogenaamde valbreekbescherming geïnstalleerd. Wanneer een schoonspringer plat op het water dreigt te vallen, kan de trainer met een druk op de knop een gigantische ‘luchtbel’ uit de bodem van het bad laten opstijgen, wat de waterspiegel doet breken en de kans op blessures aanzienlijk vermindert.

Meer informatie over DETASERVICE:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!