Zuiver water serveren met uw verhaal

  • Zakelijke dienstverlening

Veel water dat wordt geserveerd komt uit plastic flessen. En dat terwijl ons kraanwater van hoge kwaliteit is én een stuk duurzamer is. Watercompany komt daarom met een uniek concept

Zuiver water serveren met uw verhaal

Het aanbieden van koffie, thee en water is in onze cultuur een traditie waarmee we onze gastvrijheid en waardering naar klanten, relaties en personeel tonen. Hoewel we in Nederland over goede kwaliteit drinkwater beschikken, komt er nog veel water uit plastic flessen in plaats van uit de kraan. Watercompany komt met een unieke oplossing: het Hospitality Concept.

Kraanwater met een verhaal

Watercompany heeft een concept bedacht waarmee zuiver water getapt kan worden uit eigen bron en serveert in eigen (herbruikbare) flessen voorzien van een boodschap. 'Water met uw verhaal' noemen wij het. Een eigen fles, met eigen logo en een boodschap achterop waarom men er voor kiest kraanwater te bottelen. Dat kan zijn uit het oogpunt van duurzaamheid maar het bied ook de mogelijkheid te ‘branden’ op uw eigen merk. Met andere woorden: ‘Wij serveren u uw merkidentiteit’.

Waterkoeler aangesloten op de waterleiding

Watercompany levert waterkoelers die worden aangesloten op de waterleiding. Door een uniek filteringsysteem beschikt u altijd over het zuiverste water; vers uit eigen bron. Tap probleemloos gekoeld, kamertemperatuur of koolzuurhoudend water, zonder enige vorm van verspilling! Uw flessen zijn in een handomdraai af te vullen met zuiver water.

Meer informatie over WATERLOGIC:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!