Deelnemers over RegioinBedrijf

home »

Avans“Wij vinden het belangrijk om als kennisinstituut zichtbaar te zijn in de regio. RegioinBedrijf is voor ons een goed platform voor regionale exposure en voor het halen van informatie en nieuws over onze relaties. Zo staan we midden in de maatschappij. We zijn erg tevreden over de samenwerking. De medewerkers zijn enthousiast en denken graag mee.”
Avans Hogeschool


Food & Feed“RegioinBedrijf betekent voor ons vergroting van het netwerk, exposure, kennismaking, inspiratie, goede en snelle ondersteuning, communicatieplatform.”
Food & Feed Noordoost-Brabant

 


KWS Infra“KWS Infra ervaart de samenwerking met Regioninbedrijf als positief en inspirerend. Door de behulpzaamheid en de proactieve houding van Regioinbedrijf stelt het ons in staat om ons netwerk te vergroten en te zorgen voor bekendheid in de regio. We zijn erg tevreden over de samenwerking: snelle ondersteuning, enthousiast, meedenkend.”
KWS Infra BV


Spierings Group“RegioinBedrijf heeft ons geholpen om ons nieuwe imago te versterken en te personaliseren in de regio. Wij vonden het erg prettig dat de accountmanager hierin een proactieve houding heeft. Er wordt hierdoor daadwerkelijk meegedacht over hoe wij de marketingtools van RegioinBedrijf kunnen gebruiken, zodat deze aansluiten op onze huidige behoeftes.”
Spierings Smart Logistics


Skidome “RegioinBedrijf is voor ons een manier om de regionale exposure te vergroten, kennis te delen en andere ondernemers te inspireren. De samenwerking ervaren wij als zeer prettig, het contact is goed, er wordt snel geschakeld en medewerkers denken graag mee.”
Skidôme


 Aragorn“Aragorn was het best bewaarde geheim in de regio op het gebied van ICT Dienstverlening. Regioinbedrijf heeft ons geholpen om onze marketingcommunicatiestrategie optimaal af te stemmen op de doelgroep. Onze vergaande samenwerking zorgt ervoor dat we zowel online als offline onze klanten optimaal bereiken.”
Aragorn ICT Dienstverlening


Flynth“Voor Flynth maakt het proactieve contentbeheer van RegioinBedrijf het verschil: het draait immers om actualiteit en betrouwbaarheid. Als landelijke dienstverlener met een regionale organisatiestructuur is dit een passend platform om ondernemers onze kennis aan te reiken, zodat ze waardering krijgen voor Flynth als kennisorganisatie."
Flynth


Avant-Garde van Groeninge“RegioinBedrijf betekent voor ons een vergroting van ons netwerk en een kennismaking van ons restaurant aan de regio. Daarbij worden wij ondersteunt door een vast contact-persoon. Het fijne van zo’n accountmanager is dat die altijd met je mee denkt en zelfs nog een stap verder met je denkt. Dat maakt ons zo’n goed team. Samen sta je sterk!”
Avant-Garde Van Groeninge


WVS-Groep“Er zijn maar weinig partijen die zo proactief te werk gaan als RegioinBedrijf. Zij scannen zelf relevante nieuwsberichten van onze organisatie om ze vervolgens via hun platform te publiceren. Voor onze online marketingstrategie is RegioinBedrijf een belangrijke, schakel want hoe meer partijen onze informatie delen hoe beter we vindbaar zijn op Google.”
WVS-groep

Deelnemers over RegioinBedrijf Connect

Meer weten over de ervaringen van de deelnemers van onze netwerkbijeenkomsten? Lees meer over de ervaringen van RegioinBedrijf Connect.