Sectoren West-Brabant

Sectoren West-Brabant
home »

West-Brabant

Biobased

In 2015 wil Zuidwest Nederland tot de top 3 regio’s in Europa voor Biobased Economy behoren. Door het aanbieden van specifieke locaties voor biobased bedrijven en het stimuleren van gezamenlijke business development wil REWIN er voor zorgen dat deze ambitie werkelijkheid kan worden voor West-Brabant.
Meer over: Biobased Economy in West-Brabant.

Innovatie

Innovatie is voor alle economische sectoren in West-Brabant van levensbelang. Niet alleen technische bedrijven worden gestimuleerd om innovaties uit te voeren, maar ook de zakelijke dienstverlening of de logistiek wordt in West-Brabant gestimuleerd om te innoveren.
Meer over: Innovatie in West-Brabant.

Logistiek

West-Brabant is in 2012 weer uitgeroepen tot de logistieke hotspot van Nederland. Dat geeft aan dat de logistieke sector in West-Brabant uiterst serieus genomen moet worden. Door de strategische ligging tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen zal West-Brabant de komende jaren deze positie nog verder versterken.
Meer over: Logistiek in West-Brabant.

Maintenance

Door de aanwezigheid van de vele procesindustrie in West-Brabant is ook hoogwaardig technisch onderhoud (maintenance) nodig. Door het aanbieden van toplocaties en het stimuleren van samenwerking wil REWIN West-Brabant uit laten groeien tot 'Dutch Maintenance Delta'.
Meer over: Maintenance in West-Brabant.